Silmo İstanbul Optik Fuarı 2018 Yarın Kapılarını Açıyor!

Silmo İstanbul Optik Fuarı yarın başlıyor.

Silmo İstanbul Optik Fuarı 2018 Yarın Kapılarını Açıyor!
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:07

Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde 13-16 Aralık tarihlerinde 9-10 ve 11 numaralı salonlarda gerçekleşecek.

Optik sektörünün heyecanla ve merakla beklediği Uluslararası Silmo Optik Fuarı aşağıdaki saatler arasında ziyaret edilebilecek.



Opak Lens, Silmo İstanbul Optik Fuarı boyunca birçok renkli etkinlik gerçekleştirecek.

Ödüllü Bilgi Yarışması

Opak Lens tarafından Optik Gazete aracılığıyla düzenlenecek olan Ödüllü Bilgi Yarışması Salon 9'da, B1-B2- B3 ve A4/B standında gerçekleştirilecek. Katılmak isteyenler konu ile ilgili haberi Yarışma Haberinden okuyabilir.

Sosyal Sorumluluk Kampanyaları

Optik sektörü olarak az görenlere hizmet veren bir sektör olarak, hiç görmeyenleri de unutmuyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da hiç görmeyenleri destekliyoruz ve onlar için farkındalık oluşturmaya gayret ediyoruz.

Görmeyen Gözlere Destek Olduk, Yine Oluyoruz

 Opak Lens, 2016 Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda “Gören Parmaklar” projesi ile başlattığı desteği 2017’de de sürdürdü.

‘Görmeyen Miniklerin Yüzü Gülsün’ diye Opak Lens, 30 Kasım-03 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Silmoİstanbul Optik Fuarı’nda, görme engelli çocuklara katkı sağlamak ve onların yüzlerini güldürebilmek için Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği iş birliği ile Silmo İstanbul Optik Fuarı boyunca bir bağış kampanyası düzenledi. Optik sektöründeki değerli ziyaretçilerin tüm bağışları, görme engelli çocukların ihtiyaçları için kullanıldı.

Opak Lens, görme engelli çocukları 2018 yılında da yalnız bırakmıyor; Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği iş birliği ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bağış kampanyası düzenliyor.



Buna ek olarak bu yıl başka bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenleyen Opak Lens ayrıca ‘Masallara Dokun’ projesi bağışlarına da destek veriyor.

'Masallara Dokun' Projesi Nedir?

Türkiye Görme Engelliler Derneği (TURGED) ile birlikte hareket edilen umut ve masal dolu bir projedir. Görme engelli çocuklar, Braille Alfabesi ile basılmış ne kadar çok kitaba erişebilirlerse; okuma ve yazma konusunda o kadar pratik kazanacak, kendi yazılarını daha fazla kullanarak hem iyi bir okur, hem de iyi bir yazar olma fırsatı yakalayacaklar.

Proje, oluşturmayı hedeflenen kütüphaneler ile görme engelli çocukların hayal dünyalarını özgürce geliştirmelerine destek olmayı ve görme engelli ebeveynlerin de çocuklarına masallar okumalarına destek sağlamayı amaçlanıyor.



Görme engelli çocuklara ve onların ailelerine yardım için desteğinizi bekliyoruz. Çünkü her çocuk, özgür ve eşit şartlar altında yaşamayı hak eder.

Gelin, siz de elinizi uzatın ve tüm çocuklar masallara dokunsun!

Optik Gazete Olarak Görme Engellileri Destekliyoruz

Biz de Optik Gazete olarak, görme engelli dostlarımızı yalnız bırakmıyor ve onları her zaman destekliyoruz. Bu kapsamda, Opak Lens’in bu iki önemli sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alıyoruz. Sosyal sorumluluk kampanyalarımıza destek olmak isterseniz sizleri, Silmo İstanbul Optik Fuarı'ndaki Salon 9'da B1-B2- B3 ve A4/B Opak Lens standlarına bekleriz.

Fuarda Her Gün Kontak Lens ve Optik Camlar Hakkında Tanıtım Sunumları Gerçekleştirilecek

Opak Lens standlarında optik cam ve kontak lensler hakkında tanıtım sunumlarında güncel bilgiler verilecek ve önemli veriler paylaşılacak.
 
Tanıtım Sunumları Zamanları
 
11.30 Zafer Şibik
14.00 Mehmet Akay
15.00 Ödüllü Bilgi Yarışması
16.00 Hülya Şenyüz
 
Mehmet Akay Tanıtım Sunumu Konuları

  • Optik Cam Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar
  • Optik Cam Konusunda Sıkça Sorulan Sorular
  • Standart ve Kişiye Özel FreeForm Camların Kıyaslaması
  • Ayna Kaplamalı Camlar ve Oval Kesim Camlar
Hülya Şenyüz Tanıtım Sunumu Konuları
  • Temel Kontak Lens Bilgileri
  • Kontak Lens ile Astigmatizma Çözümleri
  • Kontak Lens ile Presbiyopi Çözümleri
  • Kontak Lens ile Prostetik Çözümler
Zafer Şibik Tanıtım Sunumu Konuları
  • Opak Lens Optik Cam Ürün Portföyü
 
Fuara Özel Avantajlı Kampanyalar…

Kontak lens, stok optik cam ve RX optik camlar için onlarca kampanya hazırlayan ve bunları çok avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanan Opak Lens, tüm optik sektörünü fuar standlarına uğrayarak kampanyaları incelemeye davet ediyor.

Opak Lens Satış ve Pazarlama Müdürleri, fuarda Opak Lens standlarını ziyaret etmeden ve fuara özel avantajlı kampanyaları görmeden hiçbir anlaşma yapmamaları konusunda optisyenlik müesseselerine çağrıda bulunuyor.

Silmo İstanbul 2018 Fuarı'na özel hazırlanan Opak Lens kampanyalarını aşağıdaki linkten detaylı bir şekilde inceleyebilir, fiyat- ödeme ve kampanya şartları için Opak Lens standlarını ziyaret ederek, satış ekibinden detaylı bilgi alabilirsiniz.





 


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.