SGK Ekim 2015 Fatura Bedelleri 15 Ocak’ta Ödeniyor!

TEİS'ten yapılan açıklamaya göre 015 Ekim ayı ilaç, optik fatura bedelleri ve reçete hizmet bedellerinin ödemesi, 15 Ocak 2016'ta ödeniyor.

SGK Ekim 2015 Fatura Bedelleri 15 Ocak’ta Ödeniyor!
14 Ocak 2016 Perşembe 10:39

 Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız,

TEİS olarak, SGK Muhasebe Dairesi Başkanlığından aldığımız bilgiye göre; 2015 Ekim ayı ilaç, optik fatura bedelleri ve reçete hizmet bedellerinin ödemesi, 15 Ocak 2016 (Cuma) tarihinde çalıştığınız banka hesaplarınıza gönderilecektir.

Aynı gün gönderileceği için ödemelerinizi almanız gün içinde olacaktır. Sendikamızca, ödemeleriniz için bir sonraki günü seçmeniz tavsiye edilmektedir

Bilgilerinize sunarız.

TEİS (Tüm Eczacı İşverenler Sendikası)

KESİNTİLER İÇİN MEDULA ekranından sorgulama yapmak için;

MEDULA / Eski Fatura Sorgu / EKİM 2015 / Sorgula butonlarına basılarak A-B-C Grupları için ayrı ayrı Detay göster / Muhasebe Kesinti Sorgula bölümlerine basılmalıdır.

Kaynak: TEİS


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.