Sezonun Gözlük Trendlerinde “ITALIA INDEPENDENT” Etkisi

Türkiye’nin en çok konuşulan markalarından Italia Independent, gözlük modasına yön vermeyi sürdürüyor.

Sezonun Gözlük Trendlerinde “ITALIA INDEPENDENT” Etkisi
05 Nisan 2016 Salı 14:44

 Türkiye’nin en çok konuşulan markalarından Italia Independent, gözlük modasına yön vermeyi sürdürüyor. Italia Independent’ın benzersiz ve öncü tasarım anlayışı, yeni sezonda da fark yaratmaya devam ediyor. 2016’nın ön plana çıkan trendlerinde ultra ince metal modeller, hafifliklerinin yanı sıra dayanıklı yapıları ile Italia Independent’ın üstün kalite anlayışının altını çiziyor. Ödüllü efektlerin eşlik ettiği ve her biri İtalya’da el yapımı olarak üretilen modeller, sürpriz dizaynları ile yine beklentileri karşılıyor. Üst köprü detayı ve şaşırtıcı renk alternatifleri ile ön plana çıkan tasarımlar ise sezonun mutlaka edinilmesi gerekenleri arasında zirveyi zorluyor.

Sezonun ön plana çıkan renkleri, Italia Independent koleksiyonundaki dinamik çizgi ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Çarpıcı maviler, yeşiller, mor ve kırmızı tonları 2016 yazında Italia Independent farkı ile hayatımıza giriyor.




Sezonun diğer ön plana çıkan trendi gösterişli çizgiler ve belirgin feminenlik Italia Independent yorumu ile koleksiyonda yerini alıyor. Taş süslemeler, geniş hatlara eşlik eden dikkat çekici desenlerde karşı konulmaz İtalyan cazibesi hissediliyor.



Yeni sezonda sık sık karşılaştığımız fütüristik çizgiler ise Italia Independent’ın parlak görünümlü tasarımlarında daha da çarpıcı bir hal alıyor. Ödüllü teknolojilerin eşlik ettiği gözlük modellerinde göz alıcı deri detaylar fark yaratıyor.



Italia Independent ürünleri Türkiye’de Turkuaz Optik tarafından satışa sunulmaktadır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.