SEIKO Optik’in Silmo İstanbul’daki ‘Karanlık Oda’ Deneyimi Göz Sağlığına Dikkat Çekti

Göz sağlığına gereken önemin ‘zamanında’ verilmesi için bu yıl Türkiye genelinde bilinçlendirme kampanyası başlatan markanın, Baktığımız Yerler Yeşerecek’ dilek ağacı ve ‘Gözümün Değeri’ projesi Karanlık Oda etkinliği, Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

SEIKO Optik’in Silmo İstanbul’daki ‘Karanlık Oda’ Deneyimi Göz Sağlığına Dikkat Çekti
24 Aralık 2018 Pazartesi 09:27

Gözümün Değeri’ Göz Sağlığının Korunmasına Dikkat Çekiyor
 
Seiko Optik Türkiye, ‘Gözümün Değeri’ projesi ‘Karanlık Oda etkinlikleriyle göz sağlığı ve gözlük kullanımı konusuna dikkat çekmeyi amaçlıyor. ‘Karanlık Oda’ deneyimleri ile karanlık bir alanda en basit aktiviteleri yapmanın zorlaştığının altını çizen Seiko Optik Türkiye; göz sağlığının önemine, düzenli göz muayenesinin gerekliliğine ve kaliteli gözlük camı kullanımına vurgu yaparak farkındalık yaratıyor.
 
Trabzon, Antalya ve Ankara’da 936 kişinin katılımıyla başarılı etkinlikler gerçekleştiren marka, Silmo İstanbul Fuarı’na taşıdığı projeyi 4 günde 225 ziyaretçiye deneyimletti. Katılımcılar, 3,5 m²’lik bir alanda dışarıdan bir ses komutuyla aktiviteleri tamamlamaya çalıştı. Fuarda yurt genelinden birçok bayisini ağırlayan ve Karanlık Oda’yı onlara da deneyimleten Seiko, projeyi bayilerin de sahiplenmesi ile tüm Türkiye’de büyütmeyi hedefliyor.
 
‘Baktığımız Yerler Yeşerecek’ İle Toprak İçin Dilek…
 
Göz sağlığı farkındalığını artırmaya yönelik gerçekleştirdiği projelerin yanına çevreci yaklaşımını da ekleyen Seiko Optik Türkiye, sektörde duyarlı marka misyonunu devam ettiriyor.
Sürdürülebilir bir gelecek için; TEMA Vakfı aracılığıyla Gaziantep Nur Dağı ağaçlandırma sahasına 10.000 fidan bağışıyla ‘Seiko Optik Türkiye Hatıra Ormanı oluşturan marka, Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda da ‘Baktığımız Yerler Yeşerecek’ dilek ağacı köşesiyle fuar ziyaretçilerinin toprak için dileklerini alarak projeye dikkat çekti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.