Şehit Ailelerine Ücretsiz Gözlük Hizmeti Verecek.

"Bu insanlar her zaman için bir ayrıcalığı olduğunu bilsin."

Şehit Ailelerine Ücretsiz Gözlük Hizmeti Verecek.
07 Temmuz 2014 Pazartesi 06:24

Konya Sarayönü'nde gözlükçülük sektöründe faaliyet gösteren tek işletme olan Nail Optik, aldığı kararla şehit ailelerinde ücretsiz gözlük hizmeti verecek.

 

Sarayönü Devlet Hastanesi karşısında hizmet veren Nail Optik, aldığı kararla süre sınırlaması olmadan şehit ailelerine numaralı gözlük hizmetini ücretsiz olarak verecek. Sarayönü merkez ve diğer mahallelerinde bulunan tüm şehit ailelerine sunulacak ücretsiz gözlük hizmetinde aileden ihtiyaç duyan fertlerin ne zaman ihtiyacı doğarsa karşılanacak.

 

Şehit ailelerine verilecek ücretsiz gözlük hizmeti ile ilgili olarak bilgi veren Nail Optik iş yeri yetkilisi optisyen Oya Kocaoğlan, yaptığı açıklamada, "Evlat, eş, kardeş veya baba acısını yaşayan şehit aileleri, belirli bir sürenin ardından ne yazık ki unutuluyor. Bu büyük acıları yaşayan, en yakınını bu vatana şehit veren ailelerin asla unutulmaması gerekiyor. Bu doğrultuda şehit ailelerine böyle bir ayrıcalık tanımaya karar verdik. Bu insanlar her zaman için bir ayrıcalığı olduğunu bilsin" dedi.

 

Kaynak : saraymedya.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.