Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu...

Samsun'da maganda kurşunu aracın tavanını deldi geçti!..

Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu...
21 Temmuz 2016 Perşembe 16:42

Samsun Gözlükçüler Derneği Başkanı Ali Mutlu'nun oğlu 21 yaşındaki Mehmet Alptekin Mutlu,  İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı'nda saat 19.00 sıralarında aracının içerisinde maganda kurşunuyla yaralandı. 







OTOMOBİLİN TAVANINI DELDİ GEÇTİ!..

21 yaşındaki Mehmet Alptekin Mutlu, Samsun'da otomobiliyle seyir ederken bir anda kafasında acı hissetti. Nereden ateşlendiği tespit edilemeyen tabancadan çıkan kurşun seyir halindeki otomobilin tavanını deldi ve şoför Mehmet Alptekin Mutlu'nun kafasına isabet edip hafif şekilde yaralayarak aracın içine düştü. 



'KAFAM SAĞLAMMIŞ!..'

Neye uğradığını şaşıran ve kafasında acı hissedince yaptığı kontrolde vurulduğunu anlayan Mutlu, polise haber verdi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Alptekin Mutlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  "Kafam sağlammış" diye espri yapan yaralı genç, bir anda kafasında acı hissettiğini ve daha sonra vurulduğunu anladığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kurşuna ise el konuldu.  Oğlunun vurulması üzerine büyük üzüntü yaşayan Samsun Gözlükçüler Derneği Başkanı Ali Mutlu, "Oğlum bana vurulduğunu söyledi. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Başına kurşun isabet etmiş. İnşallah önemli bir şey yoktur" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Kaynak: samsunhaber.tc


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.