Rihanna’nın Gözlük Tasarımı Dior’un Ellerinde Hayat Buldu!

Dior’un Rihanna Gözlükleri Nerelerde Satılacak?

Rihanna’nın Gözlük Tasarımı Dior’un Ellerinde Hayat Buldu!
01 Haziran 2016 Çarşamba 12:51

Bundan yaklaşık 12 yıl öncesinde dünyayı şarkıları, dansları ve tarzıyla kasıp kavuracak bir yıldızın varlığından haberdar değildik. Takvim yaprakları 24 Mayıs 2005 yılını gösterdiğinde, küçük bir ada ülkesi olan Barbados’un Saint Michael şehrinden gelen ve “Pon De Replay” isimli şarkıyla dinleyenleri ayağa kaldıran genç ve alımlı bir kadınla tanıştık. O günden itibaren oldukça hızlı bir şekilde ünü dünyaya yayılan Rihanna, şimdilerde 28 yaşında ve müzik dünyasının en çok kazanan kadın şarkıcıları arasında.

270 milyon doları aşkın servetiyle kısa sürede inanılmaz bir başarıya imza atan Rihanna, farklı tarzı ve etkileyici şarkıları ile görenleri büyülüyor. Dünyanın en etkili ünlülerinden biri olan Barbadoslu yıldızı radarına alan dünyanın en büyük ve en eski moda markaları arasında yer alan Dior, bu güzel kadınla iş birliği yapmaya karar verdi. Birlikte oldukça kaliteli ve fütüristik gözlük koleksiyonu oluşturan bu ikili, yakında eserlerini satışa sunmaya hazırlanıyor.

İşte Rihanna tasarımı etkileyici Dior gözlük koleksiyonu:

Rihanna’nın Ellerinde Hayat Bulan Gözlük Koleksiyonu

Rihanna'nın Ellerinde Hayat Bulan Gözlük Koleksiyonu

Halihazırda Puma ve Manolo Blahnik ile iş birliği yaparak ayakkabı ve kemer koleksiyonu oluşturan Rihanna, moda sektörünün en pahalı markaları arasında yer alan Dior ile de anlaşma imzalayarak birbirinden etkileyici gözlüklerin bulunduğu gösterişli bir koleksiyon meydana getirmeyi başardı. “Rihanna” adıyla piyasaya sürülecek olan oldukça farklı tasarıma sahip olan bu gözlükler; gümüş, pembe, mavi, yeşil, kırmızı ve altın olmak üzere altı adet renk seçeneği ile karşımıza geliyor. Star Trek (Uzay Yolu) filminde kullanılan ve VISOR adı verilen bir cihazı andıran bu gözlükler, geleceğe ait tasarımlarıyla oldukça tarz görünüyorlar.

Rihanna Tasarımı Dior Gözlüklerinin Fiyatı

Rihanna Tasarımı Dior Gözlüklerinin Fiyatı


Atlı renkten meydana gelen bu güzel koleksiyonda bulunan her bir gözlüğün değeri 840 dolar iken, 24 ayar altın kaplama versiyonun değeri tamı tamına 1.950 dolardır. Ünlü isimlerin vazgeçemediği pahalı tutkularının yer aldığı yazımızda Rihanna’nın saç ve gözlük takıntılarından da bahsetmiştik. Başlı başına bir moda ikonu olan Rihanna, bu takıntısını Dior’un kaliteli malzemelerini kullanarak modaya düşkün olan diğer kadınlarla paylaşıyor.

Dior’un Rihanna Gözlükleri Nerelerde Satılacak?

Dior'un Rihanna Gözlükleri Nerelerde Satılacak?Dior'un Rihanna Gözlükleri Nerelerde Satılacak?

Dior tarafından piyasaya sürülecek olan bu gözlük koleksiyonuyla ilgili resmi bir kampanya bulunmuyor. Sadece Jean-Baptiste Mondino tarafından çekilen birkaç kapak resmi ile görücüye çıkarılıyor. Kendi tasarımı olan gözlüklerin modelliği görevini de üstlenen Rihanna, koleksiyondan birkaç parçanın resmini de Instagram hesabından paylaştı. Herhangi bir yerde bulamayacağınız bu eşsiz gözlükler, sadece seçkin Dior butiklerinden satışa sunulacak.


Kaynak: paratic.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.