Renkli Lens Kullanan Hollywood Ünlüleri

İşte o ünlülerden birkaç isim

Renkli Lens Kullanan Hollywood Ünlüleri
28 Aralık 2018 Cuma 09:12

RENKLİ LENS KULLANAN HOLLYWOOD ÜNLÜLERİNDEN BİRKAÇ İSİM



Günümüzde kontak lensler gözlerdeki kırma kusurlarını düzeltmenin yanı sıra aynı zamanda bir moda akımı olarak da kullanılmaktadır. Çoğu insan görünüşlerinde değişiklik yapmak için renkli lensleri tercih ediyor. Dramatik bir görüntü yaratmak ya da kıyafetle uyum sağlamak veya renkli gözler ile daha etkileyici olmak gibi nedenlerle renkli kontak lenslerin kullanımı gün geçtikçe daha da artmakta. Bu moda akımı özellikle ünlüler arasında çok popüler.  İşte en sık renkli lens kullanan Hollywood ünlülerinden birkaçı.

 


Jennifer Aniston her ne kadar gözlük kullansa da, mavi kontak lens kullanmayı genellikle tercih ediyor. Gökyüzü mavisi kontak lensleri ve sarı-kahve saçları ile hoş bir tezat oluşturarak ona çarpıcı bir görünüm veriyor. Hayranlarının çoğu gözlerinin kahverengi olduğuna inansa da bu görüntü onunla özdeşleşmiş durumdadır.



Paris Hilton renkli kontak lens kullanan ünlülerin başında geliyor. Neredeyse her zaman mavi lens kullansa da, çoğu insan göz renginin kahverengi olduğunu düşünmekte. Daha dramatik bir etki için gözlerinin doğal kahve tonunu kapatacak şekilde büyük kontak lensleri tercih etmektedir. Sarı saçları ve mavi gözleri ile bir marka haline gelmiştir. Paris Hilton için kontak lensler özel olarak üretilmekte ve 400 Dolar’a mal olduğu söylenmektedir.



Lady Gaga sadece gözlerinin rengini değiştirmek için değil aynı zamanda gözlerini büyütmek için de renkli kontak lens kullanıyor. Özellikle sahne performansların da, müzik videolarında ve fotoğraf çekimlerinde farklı tarzda lensler kullanmayı tercih eden Lady Gaga için her yıl cadılar bayramında özel bir ekip, hem kostümlerini hazırlamakta hem de farklı tarzda renkli lensleri kombin etmektedir.  



Orlando Bloom un en ses getiren göz rengi değişimi elbette “Yüzüklerin Efendisi” filmlerinde “Legolas” rolü ile oldu. Koyu kahverengi gözleri, renkli kontak lenslerin yardımıyla açık mavi bir griye dönüştü. Bloom ayrıca gündelik hayatında reçeteli kontak lens kullanmaktadır.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.