Plaket ve Hediyeler Sahiplerine Ulaştı

Ödüllerin Ardından Tüm Katılımcıların Plaketleri ve Tornavida Setleri de Sahiplerini Buldu...

Plaket ve Hediyeler Sahiplerine Ulaştı
24 Mayıs 2014 Cumartesi 06:09

2014 Yarışma Plaket ve Hediyeleri Sahiplerine Ulaştı
İlgili Galeriye Git

 

 Optisyenlik programı olan üniversiteler arası "Kontak Lenslerimi Seviyorum" yarışmasının ödül töreni II. Eğitim Şurası kapsamında, Optik Gazete tarafından düzenlenen Gala Yemeği sırasında yapılmış ve dereceye giren ve mansiyona hak kazanan video sahiplerine ödül ve plaketleri takdim edilmişti.

 

Geçtiğimiz hafta içinde de video yarışmasına katılan tüm üniversite öğrencilerine teşekkür plaketleri ve tornavida setleri de gönderildi. Katılımcıların plaket ve hediyelerini aldıktan sonra gönderdikleri fotoğrafları ve yarışmamız hakkında ki duygu ve düşüncelerini sizlerle paylaşıyor, tüm katılımcıları emek ve özenleri için bir kez daha kutluyoruz.

 

 

Yarışma 2. si Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Çağatay Gülümser

 

Aralık ayıydı. Okulda yarışma ile ilgili posteri gördüğümde çok heyecanlandığımı söylemeliyim. Başlangıçtan itibaren bu yarışmanın eğitimden sonraki kariyerim için bir dönüm noktası olduğuna inandım. Biliyorum ki bu inancım sayesinde kazandım.


Yarışmaya katılan tüm optisyen adayları için uzun ve zorlu bir süreçti diye düşünüyorum. En azından benim için öyleydi. Herkesin ortaya koymuş olduğu bir emek vardı sonuçta. Bunun yanı sıra kayıtlar sırasında eğlenceli anlar da yaşamadık değil. Oylama başladığında, üzerine bir de rekabet ortamı girince, telaşa kapıldığımı itiraf etmeliyim. Fatma Hanım'ın galada da dediği gibi memleketim olan Tekirdağ'ın yerel gazetelerinden dahi oy istedik. Yarışmanın duyurulmasını istedik. Sonuç olarak aralık ayından mayıs ayına kadar heyecanlı ve stresli, bir o kadar da güzel günler yaşadım. Tabii bu günlerimde beni yalnız bırakmayanlar oldu. Onlara da özel olarak teşekkür etmek isterim.


Öncelikle Optik Gazete'ye ve Optik Gazete bünyesinde çalışan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Sonrasında, bu uzun süreçte yanımda olan anne ve babama, Marmaris'teki diğer anne ve babam olan Öğr. Gör. Nevrihan GÜRLEYÜK ve Öğr. Gör. Fatih M. DEMİR hocama, Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndaki ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

 

Yarışma 3. sü Avrasya Üniversitesi'nden İsa Kuşdoğan

 

Optik Gazetenin düzenlemiş olduğu video yarışması şahsım adına hayatımda büyük bir değer ve önem kazandırdı. Gala gecesi optik gazete ve opak lens ekibinin sıcak kanlı, samimi ve güler yüzlü yaklaşımı bizleri son derece memnun etti. Yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diler devamını gelmesini temenni ederim.
Emeği geçen sponsorlara, katılımcılara ve bana burs imkanı sunan Avrasya ÜNİVERSİTESİ'ne teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Mansiyon ödülüne layık bulunan ve iPad 4 ve iPhone 5 hediyesi alan, Arel Üniversitesinden Halime Yılmaz

 

Optik gazeteye, biz optisyenlik öğrencilerinin , motivasyonunu artıran böyle güzel bir yarışma organizasyonu yaptıkları için öncelikle çok teşekkür ediyorum.Yarışma benim gibi mesleğe yeni adapte olan öğrencilerin kontakt lens ile ilgili bilgi dağarcığını genişletmesi ve farklı bir bakış açısı yaratması açısından çok güzel bir faaliyet oldu. Oy toplarken bir çok kişiye optisyenlik ve kontakt lens ile ilgili videoları seyretmeden ön bilgi vermem, videoyu seyrettikten sonrada eleştirilerini almam sayesinde mesleki açıdan ve kontakt lens bilgisi açısından fayda sağladığını düşünüyorum. Biz optisyenlik öğrencilleri için çok faydalı olan , böyle mesleki aktivitelerin optik gazete tarafından devamını dilerim.Saygılarımla.

 

Tornavida seti ve Plaket Alan Nişantaşı Ünv. Öğrencisi Pınar Güven

 

Bu yarışmaya katıldığım için çok mutluyum bu benim meslek hayatım için attığım en iyi adımlardan birisi her şey için çok teşekkür ederim iyi günler :)

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.