Performans İyileştirme Çalışması Hakkında Duyuru!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü tarafından performan iyileştirme çalışmalari ile ilgili duyuru yayımlandı.

Performans İyileştirme Çalışması Hakkında Duyuru!
10 Ekim 2015 Cumartesi 10:22


T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü

09/10/2015

DUYURU

Performans İyileştirme Çalışması Hakkında Duyuru

Kurumumuz performans iyileştirme çalışmaları devam etmekte olup, gelişen teknolojiye göre yazılımlarımız ve donanımlarımız sürekli güncellenmektedir.

Bu kapsamda 09 Ekim 2015 tarihinde saat 23:59’da başlanılacak ve 11 Ekim 2015 tarihinde saat 12:00’de (36 saat’lik kesinti cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece başlanıp, Pazar günü saat 12:00 ye kadar devam edecektir ) sonlanacak şekilde planlama yapılmıştır.

İşlem süresince sözleşmeli sağlık hizmet sunucuları 60D, 60G, 60/7, YSB burslular ve kısmı süreli 60G kapsamındaki sigortalılara provizyon verilemeyecektir. Medula Uygulamalarının diğer süreçlerinde kesinti yaşanmayacaktır.

SUT’nin 1.7.2 –“MEDULA sisteminden kaynaklanan nedenlerle provizyon alınamaması” maddesine istinaden KESİNTİ SÜRESİNCE MANUEL İŞLEM GÖNDERİLEBİLECEKTİR. (ECZANE, HASTANE)

Bilgilerinize rica ederim.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.