Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi Yenileme Harçları

Optisyenlik müessesesi ruhsatnamesi yenileme harçlarının alınması gerektiğini belirten yazı 81 ilin sağlık müdürlüklerine gönderildi.

Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi Yenileme Harçları
01 Nisan 2016 Cuma 11:33

 Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği tarafından yayınlanan “Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi Yenileme Harçları” hakkındaki duyuru metnini sizlerle paylaşıyoruz.

"Sayın Üye Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere optisyenlik müessese ruhsatnamesi idare (İl Sağlık Müdürlükleri)  tarafından düzenlendikten sonra mesul müdürlüğümüzce “ Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi “ harç bedelleri ödenmektedir. Bazı illerde, mesul müdür değişiklikleri,  adres değişiklikleri (nakil)  vb. durumlarda da ilk defa ruhsatname düzenleniyor gibi harçlar alındığı tespit edilmiş olup bahse konu T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı ile paylaşılmıştır.

Mesul müdür değişiklikleri, adres değişiklikleri (nakil) vb. durumlarda İl Sağlık Müdürlüklerince düzenlenen “ Optisyenlik Müessesesi Ruhsatnamesi “ için “ Yenileme Ücreti Bedeli “ alınması gerektiğini Bakanlığımız 81 İl Sağlık Müdürlüğüne EK’te yer alan yazışma ile bildirdi.

Bilgilerinize,

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığından Gelen ve 81 İl Sağlık Müdürlüklerine Gönderilen Yazı."

Kaynak: gozder.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.