Optisyenlik Müesselerinin Açılışında Belediye Ruhsatı Zorunlu Değil

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu son noktayı koydu

Optisyenlik Müesselerinin Açılışında Belediye Ruhsatı Zorunlu Değil
30 Mart 2016 Çarşamba 18:09

Optisyenlik müesseslerinin açılışında ilgili belediyelerden işyeri açma ruhsatnamesi alınması zorunlu mu değil mi? Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamayı aşağıda sektör mensubu okuyucularımızın dikkatine sunuyoruz.

OPTİSYENLİK MÜESSESELERİNİN AÇILIŞINDA İSTENEN BELEDİYE İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞTIRMA RUHSATI HAKKINDA

İlgi görüşte talebimiz haklı ve yerinde görülerek, Belediye İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı, optisyenlik müesseselerinin ruhsatlandırılması sürecinde istenen evraklar içerisinden çıkartılmıştır.

Bununla birlikte, söz konusu ruhsatın bağlı olduğunuz Belediye tarafından talep edilmesi durumunda gereğini yerine getirip alma sorumluluğunuz devam etmektedir.

Bu vesile müracaatımıza olumlu görüş veren Kurum Bürokratlarına ve emeği geçenlere teşekkür ederiz, gözlükçü ve optisyen kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
 

İzmir ve Ege Gözlükçüler&Optisyenler Derneğinin yazmış olduğu yazı:

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan gelen yazı:









İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.