Optisyenler İçin Yepyeni Bir Kaynak

Gözlük Camlarının Montajı bir diğer adı ile Optisyenlik Laboratuvarı Kılavuzu.

Optisyenler İçin Yepyeni Bir Kaynak
31 Ekim 2017 Salı 10:34

Gözlük Camlarının Montajı bir diğer adı ile Optisyenlik Laboratuvarı Kılavuzu tamamen Optisyenlik laboratuvarı dersleri için hazırlanan kaynak kitap olarak satışa sunuldu.
Optisyenlik programlarındaki akademisyenlerin ve tüm optisyen adaylarının başucu kitabı olabilecek güncel bilgileri içeren ve tamamı orijinal uygulama resimleriyle renkli olarak basılmış olan eser Bozok Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞEN tarafından kaleme alınmış.

Alanında en güncel kaynak olan kitap 4 bölümden oluşmakta, her bölüm 1 dönem-yarıyıl okutulmak üzere dönem içerisinde yapılabilecek uygulamaları içeriyor, uygulamalar olabildiğince çok görselle adım adım anlatılmaya çalışılmış.
• Sırasıyla Birinci Yarıyıl Kapalı çerçeve [Tam-metal ve Kemik Çerçeve] Uygulamaları
• İkinci Yarıyıl Yarım Çerçeve [Nylor, Nilör Çerçeve] Uygulamaları
• Üçüncü Yarıyıl Faset Çerçeve Uygulamaları
• Dördüncü Son Yarıyıl Optisyenlik sektöründe karşımıza çıkacak olan diğer uygulamalar [Bifokal, Progressive, Prizmatik ve Polarize] işlenmiştir.
Gözlükçülük Laboratuvar, Optisyenlik Uygulamaları, Mesleki Uygulama gibi derslerinin ilgili kısımlarında yararlanılabilecek içerikte hazırlanmış.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SHS - 6 yıl önce
KİTABI NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ ACABA?
Avatar
Çağatay G. - 6 yıl önce
Merhaba,

Optisyenlikle ilgili tüm kaynaklara açığız ve açız. Fakat söylemek istediğim bazı şeyler var. Kitap bugün elime geçti. 40 sayfada oldu bittiye gelmiş her şey. Emeğe saygısızlık etmek istemem ama çok boş bir kitap. Prizmatik cam montajını yarım sayfada anlatan bir kitap, görsellerinde kayan aksları olan bir kitap, sağ şablona sol şablon diyen bir kitap... Çok yetersiz. Umarım ileride de gerçekten bir başucu kitabı çıkar.