Optisyenler Bir İlki Başardı!

Optisyenler '#OptisyenİleAğızveDişSağlığıAtamaBekliyor' ortak hastag ile tweetterda TT oldular.

Optisyenler Bir İlki Başardı!
28 Kasım 2016 Pazartesi 10:49

Sağlık Bakanlığından kadro talep eden Optisyenler geçtiğimiz günlerde TBMM'yi ziyaret ederek Milletvekillerinden destek talep etmişlerdi. Bu kez de Tweeter etkinliği yapan Optisyenler, Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerleri ile ortak Hastag altında gündeme girmeyi başardılar.

Ortak Hastag '#OptisyenİleAğızveDişSağlığıAtamaBekliyor' tweetlerini binlerce kez atan iki meslek grubu Twitterda TT oldular. 

Optisyenler 29 Kasım 2016 Salı günü saat 19.00’da tekrar etkinlik yapacaklarını bildirdiler.

Bizde Optik Gazete ailesi olarak Optisyenleri TT olmalarından dolayı tebrik ederiz.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan - 7 yıl önce
Tebrik ederim.
Avatar
Akif tuncay - 7 yıl önce
Devlet kurumlarında kadro optisyenlerin en doğal hakkıdır. Fakat devlet kadrosu istihdamında şüphesiz KPSS puanına ihtiyaç vardır. Ve şuan optisyen unvanına sahip olup da lisans mezunu binlerce optisyen bulunmaktadır. Bu yüzden kadro talebinde bulunulurken bu durumda göz ardı edilmemeli ve enazindan 1 defaya mahsus optisyenlik ön lisans diplomasina sahip lisans mezunları da mağdur edilmeyip lisans KPSS P3 Puanları ile tercih de bulunabilmelidirler.
Avatar
harun - 7 yıl önce
TEBRIK EDERİM SÜPERDİ DEVAMI GELSİN BİRLİKTE BAŞARALIM