Optisyen-Gözlükçüler İlk Genel Kurullarını Yapıyor

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), Optisyenler ve Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği’nin ilk genel kurul toplantısının 14.04.2018 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Optisyen-Gözlükçüler İlk Genel Kurullarını Yapıyor
02 Nisan 2018 Pazartesi 09:15

TİTCK'nın duyurusu şöyle:

Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği’nin İlk Genel Kurulu
Optisyenler ve Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin İlk Genel Kurul toplantısı 14.04.207 tarihinde saat 12.00 de Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001. Cad. No:9 Çankaya/Ankara adresi Bakanlığımız Merkez Binası (Bilkent yerleşkesi), Zemin Kat Toplantı Salonunda yapılacaktır. İlgililerin, belirtilen yer zamanda hazır bulunmaları önemle ilan olunur.

DUYURU
Bilindiği üzere, 28/11/2017 tarihinde Kabul edilen Bazı Vergi Kanunları İle Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7061 Sayılı Kanunun 80 inci maddesi ile 22/6/2004 tarihli ve 5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanun'a ek madde 1 ilave edilerek kamu kurumu niteliğinde Optisyen Gözlükçüler Odaları Ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin teşkil edileceği kararı alınmıştır.
5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanunun (Ek: 6/12/2017-7063/7 md.) Geçici 4 üncü maddesinin ikinci fıkrasında Birliğin ilk genel kurulunun Sağlık Bakanlığınca yapılmasına hükmedilmiştir. Bu itibarla söz konusu genel kurul 14/4/2018 tarihinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde saat 12.00'de Kurumumuz tarafından yapılacaktır.
Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin ilk genel kurulu için optisyenlik mesleği ile ilgili olarak faaliyette bulunan dernekler tarafından seçilen meslek mensublarının belirtilen gün ve saatte ilgili yerde bulunmaları hususunda;
Bilgilerinizi rica ederim.

Recep USLU / Kurum Başkanı a. Kurum Başkan Yardımcısı

Optisyenler ve Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği İlk Genel Kurul Toplantı İlanı
Optisyenler ve Gözlükçüler Odaları ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliğinin İlk Genel Kurul toplantısı 14.04.2018 tarihinde saat 12.00 de Bakanlığımız Merkez Binası Zemin Kat Toplantı Salonunda yapılacaktır.
Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı yeter sayı aranmaksızın 21.04.2018 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.
İlgililerin belirtilen yer zamanda hazır bulunmaları önemle ilan olunur.

Recep USLU Kurum Başkanı V.

Gündem

1. Açılış ve Yoklama
2. Divan teşkili
3. Birlik merkez yönetim kurulunun seçimi için aday listelerinin oluşturulması
4. Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçilmesi için aday listelerinin oluşturulması
5. Denetleme Kurulu üyelerinin seçilmesi için aday listelerinin oluşturulması
6. Seçimin Yapılması
7. Dilekler ve kapanış
 
Kaynak: TİTCK
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.