Optik Mağazaların Dikkatine Fırsatı Kaçırmayın!

Ellerinizi hiç kullanmadan telefon görüşmesi yapabileceğiniz, gelen telefonlarınızı otomatik açarak konuşabileceğiniz sesli gözlükler gelmiştir.

Optik Mağazaların Dikkatine Fırsatı Kaçırmayın!
01 Mart 2016 Salı 12:21

SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlükleri) ile ellerinizi hiç kullanmadan telefonla görüşebilme imkanına sahip olmayı ister misiniz? Bone Conduction teknolojisiyle kulağınızda bir kulaklık olmadan sesleri duyabilecek, ellerinizi hiç kullanmadan telefon görüşmesi yapabilecek, gelen telefonlarınızı otomatik açarak konuşabilirsiniz. Apple’ın işletim sisteminin bir parçası olan, akıllı kişisel asistan ve bilgi gezgini Siri ile telefon aramalarınızı yapabilirsiniz.

Peki, bu cihaz nasıl çalışıyor?

SOUNDGlasses, BlueTooth olan tüm telefonlarla ve cihazlarla bağlantı kurarak çalışmaktadır.

Araba kullanırken, bisikletle giderken, ya da herhangi bir spor aktivitesinde elleriniz serbest kaldığından daha güvenli şekilde telefonla görüşebilir, müzik dinleyebilirsiniz.

Aktif sporların tümünü UV koruyucusu olan, polaroid özellikli, kırılmaya ve çizilmeye dayanıklı 3 farklı renk camla kullanabileceğiniz güneş gözlüğü ile gerçekleştirebilirsiniz.

Optik mağazaların hem ürün çeşitliliğini artıracak hem de gelir getirecek bu fırsat için de optik mağazalara bayilikler verilecektir. Detaylı bilgileri de bulabileceğiniz ve tamamen sesli sözlük için oluşturulan www.sesligozluk.com internet sitesi de çok yakında hizmete girecektir.

10 Mart 2016 tarihine kadar ilk anlaşma yapan on optik mağazaya ekstra %20 indirim verilecektir.  

Aşağıdaki numarayı arayarak gözlük hakkında bilgi alabilir, gözlüğün tanıtımına ilişkin görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

Telefon No: 0553 239 52 63


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil AKALAN - 8 yıl önce
İletişim bilgisi olarak kullanılan numarayı aradım fakat konuyla hiçbir alakası olmadığını söylüyor
Misafir Avatar
Optik Gazete - 8 yıl önce @Halil AKALAN
Merhaba, numara sehven yanlış yazılmıştır. Haberin içerisinde yer alan telefon numarasından detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.