OPAKAY Ekibinden Hızlı Başlangıç

OPAKAY ekibi çalışmalara hızlı bir şekilde başladı

OPAKAY Ekibinden Hızlı Başlangıç
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:49

OPAKAY Ekibinden Hızlı Başlangıç
İlgili Galeriye Git

22 Ağustos 2017 tarihinde başlayan “Opak Lens-Akay Optik İşbirliği” 16 Kasım 2018’de atılan imzalarla Opak Lens’in Akay Optik’i satın alarak kurgulamayı planladığı “OP-AK-AY” oluşumuna dönüştü.



17 Kasım ve 18 Kasım tarihlerinde Opak Lens’in 36 Şubesinden satış ve müşteri hizmetleri kadrosunun bir bölümünü oluşturan 70 kişilik bir gurup Akay Optik’in üretim tesislerini gezerek Rx camların üretim aşamalarını yerinde görüp bilgi aldı.


 
Akay Optik kurucusu ve onursal başkanı Mehmet Akay’dan fabrikanın kuruluş tarihi ve geçirdiği dönemler hakkında bilgi alan ekip, daha sonrasında üretim tesislerini gezerek son teknoloji makinaların çalışmalarını görüp konu hakkında sorular sordular.





17 Kasım 2018 tarihinde üretim tesislerini gezen ekibimiz 18 Kasım günü de  Doubletree by Hilton Ankara otelinin konferans salonunda Akay optik kurucusu ve onursal başkanı Mehmet Akay’dan Multifokal camların üretim aşamaları hakkında teknik bilgiler alarak merak ettikleri konularda detaylı şekilde eğitim aldılar. Akay Optik Genel Müdürü Serdar Sevinç ve üretim müdürü Mehmet Cicik de, satış ve müşteri hizmetleri yetkililerinin sorularını cevapladı.



2 gün süren eğitimin sonunda Opak Lens ve Akay Optik kadrosu OPAKAY oluşumunun kuruluşunu kutlayarak sektöre yeni bir ivme verecek bu oluşumun ilk adımını atmanın sevincini yaşadıklarını belirttiler.





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.