Opak Lens’ten Sektörümüze Hatırlatmalar

Gözün ve görmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Az görenlerin, iyi bir şekilde görebilmesi ve yaşam kalitesini artırması ancak iyi camlarla mümkündür. Kaliteli gözlük camları ise güvenilir tedarikçi firmalardan alınmalıdır.

Opak Lens’ten Sektörümüze Hatırlatmalar
28 Nisan 2018 Cumartesi 13:38

Günümüzdeki hızlı alışveriş alışkanlığı tüketiciyi, satın almak istediği ürüne bir an önce sahip olma isteğine götürüyor. İşte bu sebepten dolayı optik sektörüne bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz.

Özel Üretim Cam Siparişi Vermeden Önce Bir de Opak Lens Stoklarına Göz Atınız

Silindirik 6’ya Kadar Olan Camların Opak Lens Stoklarında Hazır Bulunduğunu Biliyor musunuz?

Optik camlarda silindirik (CYL) 2’nin üstü birçok camın, özel üretim olarak 3-4 gün gibi kısa sürelerde yapıldığını göz önüne aldığımızda, 6 CYL’ye kadar olan camları aynı gün temin edebilecek imkanın olması düne kadar adeta bir ütopyaydı. Fakat bugün Opak Lens, SPH 8, CYL 6 numara aralıklarındaki cam stoklarına sahiptir. Bu sayede optik mağazalar, bu camlara beklemeden sahip olabilmekte; bununla da kalmayıp mağazaya gelen müşterilerine, ihtiyaç duydukları ürünü en hızlı bir şekilde ve en kaliteli camlarla temin edebilmektedir.

GP PLUS 1.56 Organic HMC 55mm- 60 mm -65 mm ve 70 mm camların, OPAK LENS depolarında SPH + 8 CYL + 6 ve SPH-8 CYL -6’ya kadar hazır olarak stoklarda bulunduğunu biliyor musunuz? Bu camların özel üretim camlardan daha ince ve daha ekonomik olması da, en büyük avantajlarından birisi.

OPAK LENS kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu konumundadır. Hızlı servisiyle hem optik müesseselerin kazanmasını sağlarken, hem de son tüketiciyi memnun ediyor.
Yerli ve bağımsız sermayenin her zaman yanında olan ve onları destekleyen OPAK LENS’in, optik sektörüne kazandıracağı yenilikler devam edecektir. Herkese iyi kazançlar dileriz.

Opak Lens Ailesi
 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.