Opak Lens’ten Optisyenlik Müesseselerine Yeni Ürün: EYEART 2 LED Lambalı Büyüteç Gözlük

Stok camlarda ürün çeşitliliği ve stok aralığı konusunda Türkiye’nin en güçlü firmalarından biri olan Opak Lens bu başarısını yaptığı yeni atılımlarla, yeni ürünlere da taşıyor.

Opak Lens’ten Optisyenlik Müesseselerine Yeni Ürün: EYEART 2 LED Lambalı Büyüteç Gözlük
26 Kasım 2018 Pazartesi 15:05

Her zaman kaliteyi uygun fiyata sunma ilkesiyle hareket eden Opak Lens, hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini artırarak, bu anlamda optisyenlik müesseselerinin yanında olmaya devam ediyor.

Yerli ve milli sermayenin her zaman destekçisi olan Opak Lens, optisyenlik müesseselerinin ürün çeşitliliğini artırmak ve bu konudaki ihtiyacı gidermek için EYEART 2 LED lambalı büyüteç gözlüğü de ürünlerinin arasına aldı.

 Büyüteç Gözlüğün Kullanım Alanları ve Gözlükten Faydalanacak Meslek Grupları



Büyüteç gözlük, kitap veya gazete okuma, resim çizme, el işçiliği, çiçek ya da minyatür düzenleme, küçük maket parçalarını birleştirme, etamin, nakış gibi yakın görüşte, ayrıntılara odaklanmayı gerektiren işlerde büyük kolaylık sağlıyor.

Bizim yaptığımız araştırmalara göre bu gözlükler, en çok diş hekimliği, kuyumculuk, el sanatları gibi meslek gruplarında çalışanlar için çok faydalı ve gerekli bir üründür. Optisyenlik müesseseleri; optik mağazaların yakınlarında bulunan, bu meslek grubunda çalışan kişilere bu büyüteç gözlükleri satabilir.



Optisyenlik müesseselerinin satış yaptığı ürün gamını genişleterek cirolarını artırmalarına katkı sağlamayı kendine misyon edinen Opak Lens bu anlamda optik sektörünün ihtiyaçlarını araştırıp yeni ürünler bulmak ve sektöre hizmet sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

EYEART Büyüteç Gözlüklerin Kullanım Avantajları

İki LED ışıklı, çerçevesi baş bantı ile değişebilen bu büyüteç gözlükler, özellikle yakın görüş gerektiren el işçiliklerinde iki eli kullanma avantajı kazandırıyor.



Gözlükte bulunan beş farklı büyüteç camı, istenilen boyutlarda objeleri büyütüyor. Gözlüğün, beş ayrı kat büyütme oranı bulunmaktadır: 1X 1,5X 2.0X 2.5X 3.5X

Bir işle uğraşırken ortamdaki az ya da yetersiz ışık problemini de gözlükte bulunan LED aydınlatma seçeneği ortadan kaldırıyor.

Normalde, büyüteç gözlüklerinde LED kısmının ve büyüteç camının ağır olması nedeniyle büyüteç camının düşmesi sık yaşanan bir durumdur. EYEART büyüteç gözlük tasarımında ise, bu problem çözülmüştür.



Büyüteci uzun süre kullanma durumunda; büyüteci çerçeveden çıkararak baş bantı ile kullanmak, kişiye daha konforlu bir kullanım imkanı veriyor.

EYEART 2 LED Lambalı Büyüteç Gözlük hakkında daha ayrıntılı bilgiyi, Opak Lens şubelerinden veya satış temsilcilerinden alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.


 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.