Opak Lens’ten Multifocal Cam Atılımı

Opak Lens optik cam alanındaki hizmet kapsamını sürekli geliştiriyor. 1960 yılından bu yana optik sektöründe olan ve 2012 yılından itibaren Freeform cam üretimi yapan Akay Optik ile özel üretim anlaşması yapan Opak Lens AŞ, bu kapsamda gerçekleştirdiği “Müşteri Memnuniyeti Garantili Kişiye Özel Multifocal Cam” uygulamasıyla optik sektörüne ivme kazandırmaya devam ediyor.

Opak Lens’ten Multifocal Cam Atılımı
09 Nisan 2018 Pazartesi 14:33

“Müşteri Memnuniyeti Garantili Kişiye Özel Multifocal Cam

EyeArt Multifocal camların kendi içindeki farklı dizaynları ile tüm kullanıcı tiplerine hitap etmeyi hedefleyen Opak Lens, bu hizmetini kullanıcılara 7 indekste toplam 22 çeşit hammadde ile çok geniş bir ürün çeşitliliği ile sunuyor. Böylelikle yaş-meslek-kullanım alışkanlığı-dioptri gibi tüm değişkenlere, uygun ürün skalası ile cevap verebilen EyeArt Multifocal camlar, kalitesini görüş garantisi ile ispatlarken, ekonomik fiyatları ile de dikkat çekiyor.

Opak Lens, EyeArt Multifocal camlar ile optik cam alanında yalnızca ürün portföyünü genişletmekle kalmayıp, aynı zamanda da her zaman olduğu gibi yerli sermayeli optik sektörüne güç kazandıran atılımları da gerçekleştiriyor. Opak Lens Aş Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi, yapılan özel üretim anlaşması hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Biz Opak Lens olarak sektörümüzde her zaman yerli sermayenin güçlü olmasından yanayız. Bu anlamda Akay Optik ile yaptığımız anlaşma kapsamında öncelikle optik cam portföyümüzü tamamlamış oluyoruz. Belirli dioptri ve adisyonlarda 1.56 stok multifocal camlarımızdan sonra, kişiye özel üretilen multifocal optik camlar ile eksiksiz bir optik cam portföyü sunmuş oluyoruz. Kontak lenste kazandığımız “odaklanmış hizmet yaklaşımımızı” optik camda ve multifocal camda da sergilemeye devam edeceğiz. Özel üretim EyeArt Multifocal optik camlarımızın, 48 saat içinde üretim garantisi var.”

Opak Lens yüksek teknoloji ürünü ve görüş garantili özel üretim camlarını, gerçekleştirdiği özel kampanyalar aracılığıyla ve ekonomik fiyatlarla optik mağazalarına ulaştırmaktadır.

Opak Lens’in multifocal ve RX cam üretimi için Akay Optik ile yaptığı anlaşma ile Freeform dijital yüzey işleme teknolojisi ile üretilen yüksek kaliteli, geniş görüş alanına ve hızlı uyuma sahip EyeArt Multifocal Camlar, Opak Lens’in sağladığı yeni hizmet unsurları ile birlikte Ekim 2017 tarihinden itibaren presbiyopi hastalarına hizmet veren optisyenlik müesseselerine sunulmaya başlandı.
 
 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.