Opak Lens’te Avantajlı Alım Günleri Başladı!

25 Şehirde 36 depo ile şube sayısı ve ürün çeşitliliğinde Türkiye’nin önde gelen optik ürünler deposu Opak Lens, yerli ve milli optisyenlik müesseselerini desteklemek amacı ile bir ay süresince avantajlı alım imkanları sunuyor.

Opak Lens’te Avantajlı Alım Günleri Başladı!
17 Eylül 2018 Pazartesi 13:24

17 Ağustos 2018 tarihinde uluslararası bir tedarikçi firmanın ürünlerine gece yarısı yaptığı ani zamlardan sonra bu firmanın ürünlerini satmama kararı alan Opak Lens, bu ürünler yerine patenti tamamen kendine ait olan, hemen hemen aynı özeliklere sahip Elegance Comfort Silikon Hidrojel, Elegance Comfort Toric, ve Elegance Freshcolors ürünlerini kapsayan çok özel bir kampanyanın duyurusunu yaptı.

15 Eylül - 15 Ekim 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada ayrıca alınan her 1 kutu kontak lens ile birlikte 1 adet Complete 360 ml solüsyonda hediye olarak veriliyor. Kampanyada 1 kutu kontak lens de alsanız bu hediyeniz ücretsiz olarak size sunuluyor. Patenti Opak Lens’e ait olan kontak lens ürünlerinin kesinlikle internet üzerinden satışına izin verilmiyor. Hem göz sağlığı açısından sayısız tehlikeler içermesi hem de yerli ve milli optisyenlik müesseseleri için haksız rakabet ortamı yaratarak bu müesseselerin zarar etmesine sebep olmasında dolayı Opak Lens kendi ürünlerinin hiçbir şekilde internetten online olarak satılmasına izin vermemekte ve bu gibi siteleri sıkı bir şekilde takip ederek, ürünlerini internetten satmak isteyenler hakkında yasal takip işlemleri başlatmaktadır.

Çok avantajlı fiyat ve hediye içeren bu alım imkanı hakkında Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden bilgi alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens bağımsız, yerli ve milli optik müesseselerinin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.