Opak Lens’in İlgi Gören Sosyal Sorumluluk Projesi TRT Radyo 1’De

29 Aralık Cuma günü saat 10.00’de TRT Radyo 1’de yayınlanacak olan Engelsiz Sesler isimli radyo programına, Opak Lens AŞ İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş konuk olacak.

Opak Lens’in İlgi Gören Sosyal Sorumluluk Projesi TRT Radyo 1’De
27 Aralık 2017 Çarşamba 13:42

Ülke nüfusunun yüzde 13’ünü oluşturan engelli bireylerin ve onların yakın çevrelerinin sorunları, bu sorunların çözümleri; kurum ve kuruluşların engellilere yönelik çalışmaları, bu bireylerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımının sağlanmasına katkıda bulunmayı hedefleyen ve TRT Radyo 1’de yayınlanmakta olan "Engelsiz Sesler" programının bu haftaki konuğu Opak Lens AŞ İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş olacak.

2016 yılında Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği ile birlikte yürütülen Gören Parmaklar projesinde, görme engelli çocuklar için Braille daktilosu bağış kampanyası organize edilmiş; toplanan bağışlar ile 4 adet Braille daktilosu alımı yapılarak, görme engelli çocuklara ulaştırılmıştı. Opak Lens ayrıca görme engellileri istihdam etme çalışmaları da yürütmekte, bu amaçla görme engellilerin okuyabileceği şekilde, Braille alfabesi ile kartvizitler bastırılarak Silmo İstanbul optik fuarında dağıtılmıştı, çağrı merkezine iş alımlarında görme engelli kişilere öncelik veriliyor.

Opak Lens 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da, görme engelli vatandaşları yalnız bırakmadı. Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği işbirliğiyle görme engelli küçükler için yardım projesi organize edilmiş, toplanan bağışlar ile görme engelliler için görme engelli bastonları, Braille alfabeli hikaye kitapları, görme engelli özel kalemleri ve özel kabartmalı haritalar alınarak, görme engelli çocuklara ulaştırılmıştı.

Yapımcılığını R. Deniz Peköz ve Kerem Bulut’un yaptığı programda Fatma Küçüktaş; Opak Lens AŞ’nin faaliyetlerini, 2018 hedeflerini, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Opak Lens’in şimdiye kadar gerçekleştirdiği önemli sosyal sorumluluk projelerini aktaracak.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.