Opak Lens’in 2018 Optik Cam Ürünlerine Yoğun İlgi!

Optik camlar konusunda optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen, bu anlamda gün geçtikçe ürün yelpazesini geliştiren Opak Lens, ürün listesine eklenen yeni stok camları ile 2018’e daha da güçlü bir şekilde girdi.

Opak Lens’in 2018 Optik Cam Ürünlerine Yoğun İlgi!
26 Mart 2018 Pazartesi 11:19

Hâlihazırda 1.56 55-60-65 mm, 1.56 BlueCut, 1.56 Fotokromik,1.56 Stok Bluecut Multifokal, 1.60 Ultravex, 1.61, 1.67, 1.74 indekslerinde müşterilerine cam stoğu sağlayan Opak Lens, bu yıl da bu ürünlere ait stok aralıklarını genişletmekle kalmayıp, listesine eklediği 8 farklı yeni ürünle de optisyenlik müesseselerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

1.56 Frequency Bluecut Driving, adından da anlaşılacağı üzere özellikle araç sürücüleri için geliştirilmiş bir cam. Açık kahverengi - amber rengiyle hem gece araç kullanırken hem de gündüz sisli-puslu havalarda görüş keskinliğini artırıyor.

1.56 indeksli Sunlens, 3 renk düz ve 5 renk aynalı seçeneğiyle hammaddesinden renkli olan bu cam; bu özelliğiyle sağ-sol camlardaki renk farklılığını ortadan kaldıran ve aynı zamanda içten antirefleli bir başka yeni ürün.

1.58 GP-VEX ise özellikle faset ve nilör çerçevelerde tercih edilecek olan, Opak Lens’in 1 yıl kırılmazlık garantili olan yeni ürünü.

Yurt dışında çok popüler olan 1.58 Fotokromik Bluecut, hem renk değiştiren hem de Bluecut özelliklere sahip bir başka ürün.

1.58 Colorvex aynı zamanda kırılmaya karşı dayanıklı ve yine 1 yıl kırılmazlık garantili Fotokromik BlueCut ürün.

1.56-1.61-1.67 indekslerinde stoklara eklenecek olan Biomedix Crystal Ultra Hydrophobic ürünü üstün teknolojiye sahip kaplamasıyla mükemmel bir ışık geçirgenliğine sahip olup, görüş kalitesini en üst seviyeye çıkarmaktadır. Ayrıca çizilmeye karşı, neredeyse mineral camlar kadar dirençli olan bu camlar, kullanıcısına camları daha uzun süre ve daha konforlu bir kullanım sunar.

1.50 CR-39 düz Organik cam ise yoğun talepler üzerine stoklara katılmıştır.
 
1.56 Stok Multifokal Fotokromik Bluecut ise renklenen Bluecut özellikli hazır Multifokal ürün.

Ürünlerle ilgili daha ayrıntılı bilgi Opak Lens müşteri temsilcilerinden alınabilir.

Tüm bu ürünleri, geniş stok aralıklarıyla sunan Opak Lens, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerini 2018’de de desteklemeye devam ediyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.