Opak Lens Yıllık Grup Toplantısı 2016

Opak Lens, yıllık değerlendirme toplantısıyla 2016 hedeflerini belirledi.

Opak Lens Yıllık Grup Toplantısı 2016
08 Mart 2016 Salı 11:55

Opak Lens Grup Toplantısı 2016
İlgili Galeriye Git

 Opak Lens, tüm şubeleriyle birlikte hem geçmiş hem de gelecek dönemi değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi. 04-05-06 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel’de gerçekleşen toplantı ve eğitimler ile Opak Lens 2016 yılına hızlı ve başarılı bir giriş yaptı.

Toplantının genel programında açılış konuşmasını yapan Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H. Erol Harbi Opak Lens’in 2015 yılında planlanan hedeflerinin gerçekleştirdiğini, 2016 yılında ekip olarak bu hedefleri daha ileriye taşımak için hazır olduklarını belirtti. Güçlü bir yıla başladıklarını belirten Sn. H. Erol Harbi, sektöre dair önemli gelişmeleri aktarırken sektör için yapılması planlanan yeniliklerden de bahsetti. Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Bşk. Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun Opak Lens Olarak 12 yılda geldikleri seviyenin gurur verici olduğunu, 2015 yılında da şube sayısını artırarak büyümeye devam edildiğini belirterek, bu toplantıda 2016 yılı stratejik planlamasının yapılacağını dile getirdi.

İstanbul merkez ofisi ile birlikte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren 22 şubesiyle hizmet veren Opak Lens, Opak Lens’in satış ve bölge müdürleri, şube yöneticileri, satış temsilcileri ve tüm yönetim kadrosuyla toplantısını gerçekleştirdi.

Psikolog, NLP Master ve Nefes Koçu olan Sn. Volkan Ulusan, doğru nefes alma teknikleri, yaşanılan olumsuz durumlar karşısında nasıl tepki verileceği gibi eğitimler verdi. Ayrıca toplantıda Optik Gazete olarak biz de yerimizi aldık. Optik Gazete Yöneticisi Sn. Fikret Arısoy toplantıda Optik Gazete’nin sektör için öneminden bahsederek, hem optisyenleri hem de sektörü ilgilendiren önemli haberlerin kaynağı olan Optik Gazete’nin hedeflerini ve bu sene üçüncüsünü düzenlediği amatör video yarışmasından bahsetti. İş Geliştirme Müdürü Sn. Fatma Küçüktaş’ın hazırlamış olduğu etkinlik programıyla ilk günkü toplantı sona erdi.

Toplantının ilk günü ve ikinci günü optik sektörünün önemli ithalatçı ve tedarikçi firmalarından olan Bausch + Lomb, Johnson & Johnson ve VSY 2016 yılı hedef ve stratejilerinin neler olduğunu ve 2016'dan beklentilerini aktardılar.

Toplantıya;

Bausch + Lomb'dan İş Birim Direktörü Sn. Yüce Tümer, Bölge Satış Müdürü Sn. Gökhan Kıvançlı ve Marka Müdürü Sn. Burcu Kural,

Johnson & Johnson’dan Satış Müdürü Sn. Hakan Gürkanlı, Lojistik Müdürü Sn. Onur Dikici, Müşteri Hizmetleri Müdürü Sn. Ayşin Cömert, Satış Müdürü Sn. Aybars Doğan,

VSY’den Oftalmoloji Ürün Müdürü Sn. İpek Durmuş ve Kontak Lens Bölge Satış Müdürü Sn. Emre Kılıçarslanoğlu katıldı. Yapılan toplantı sayesinde Opak Lens satış ekibi, Bausch + Lomb, Johnson & Johnson ve VSY yöneticileriyle tanışarak kaynaşma fırsatı buldu.

Toplantıya katılan tüm firmalar Opak Lens çalışanlarının optik sektörüne hızlı ve kaliteli hizmet verebilmeleri için kendilerinden beklentilerini dinleyerek, hem lojistik çalışmaları hem de sektör için yeni gelişmelerini aktardılar. İkinci gün devam eden eğitimler sırasında atölye çalışmaları, ekip içi motivasyonu ve iletişimi artıracak aktivitelerle Opak Lens çalışanları ekip olarak ne kadar güçlü olduklarını kanıtlanmış oldular. Ayrıca İş Geliştirme Müdürü Sn. Fatma Küçüktaş tarafından hazırlanan müzakere eğitimiyle de yaşanılan sorunlar karşısında neler yapılması gerektiği de detaylı bir şekilde işlendi.

Toplantının üçüncü gününde Opak Lens’in tüm yöneticileri bölgelerine ilişkin sunumlar gerçekleştirdiler. Ayrıca satış ve bölge müdürleri 2015 yılını değerlendirirken, 2016 yılındaki hedeflerini de belirttiler. Bu hedefler doğrultusunda yapılacak çalışmalara ve yeniliklere değinen satış ve bölge müdürleri tüm şube yöneticilerinden ve satış temsilcilerinden beklentilerini dile getirdiler.

Opak Lens 5 Mart akşamında yıllık değerlendirme toplantısını muhteşem bir galayla kutladı. Galada sektörün önemli isimleri yer alırken, Opak Lens’in tüm çalışanları da galadaki yerlerini aldı.

Gala gecesine;

Bausch + Lomb firmasının Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkanı Sn. Muhittin Bilgütay, İş Birim Yöneticisi Sn. Yüce Tümer ve Bölge Satış Müdürü Sn. Gökhan Kıvançlı,

Johnson & Johnson firmasının Türkiye Genel Müdürü Sn. Doğan Nazlı, Satış Müdürü Sn. Hakan Gürkanlı,

CooperVision Turkey İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Sn. Alparslan Yiğitbaşı,

Sistem Bilgisayar firmasının Ceo’su Sn. Murat Ergun,

Gültekin&Derviş Hukuk Bürosu Ortağı Sn. Avukat Mehmet Akif Gültekin,

Eke&Şimşek Hukuk Bürosu Ortağı Sn. Av. Suat Şimşek,

Moore Stephens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kenan Avcı katıldı.

Gala gecesinde Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H. Erol Harbi kendilerini yalnız bırakmayan ve her zaman destekleyen Bausch + Lomb ve Johnson & Johnson’a on yıldır birlikte çalıştıkları için teşekkür ederek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun ile birlikte bu on yıla özel olarak hazırlanan 10. Yıl plaketini takdim ettiler.

Ayrıca gecede Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H. Erol Harbi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun, Bausch + Lomb Bölge Satış Müdürü Sn. Gökhan Kıvançlı, Johnson & Johnson Satış Müdürü Sn. Hakan Gürkanlı ve CooperVision Turkey İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Sn. Alparslan Yiğitbaşı’na kontak lens sektörünün gelişimine katkı sağladıkları için plaket takdim ettiler.

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H. Erol Harbi ve Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun diğer firmaların yanı sıra Sistem Bilgisayar, Gültekin&Derviş Hukuk Bürosu, Eke&Şimşek Hukuk Bürosu ve Moore Stephens Türkiye firmalarına da teşekkür ederek, bu firmaların değerli katılımcılarına plaket takdim ettiler.

10 yıl ve belirli süreleri aşmış Opak Lens çalışanlarına da Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sn. H. Erol Harbi ve Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun Opak Lens ailesi üyesi olarak verdikleri tüm emekler için teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.