Opak Lens WhatsApp Dilek ve Şikâyet Hattı Açıldı

Opak Lens AŞ servislerine, ürünlerine, hizmetlerine ilişkin dilek, istek ve şikâyetlerinizi WhatsApp üzerinden aktarabileceğiniz, WhatsApp Dilek ve Şikâyet hattı hizmete girmiştir.

Opak Lens WhatsApp Dilek ve Şikâyet Hattı Açıldı
25 Aralık 2017 Pazartesi 13:57

Ürün, hizmet ve servislere yönelik dilekleriniz ile şikâyetlerinizi; 0549 448 24 24 Opak Lens WhatsApp Dilek ve Şikâyet hattından, kolayca ve hızlıca yazarak aktarabilirsiniz.
İleteceğiniz dilek ve şikâyetlerinizde: Adınızı, soyadınızı, firma isminizi, iletişim numaralarınızı, bulunduğunuz ili ve şikâyet konusunun içeriğini yazarak, WhatsApp'tan mesaj olarak gönderebilirsiniz.
Bu telefon numarasından, sadece WhatsApp uygulaması üzerinden mesaj kabul edilmektedir. Direkt aramalara cevap verilmeyecektir.
0549 448 24 24 numaralı hat yalnızca dilek ve şikâyet hattı olup siparişlerinizi, ilgili numaralardan vererek takip edebilirsiniz.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.