Opak Lens ve Optik Gazete Milliyet Optik'te!

Farklı sektörlerden haberlerin yayınlandığı Milliyet’in hafta sonu ekinde bu hafta optik sektörü detaylı bir şekilde yer aldı.

Opak Lens ve Optik Gazete Milliyet Optik'te!
09 Mayıs 2016 Pazartesi 14:14

Optik sektörüne dair önemli bilgilerin ve röportajların yayınlandığı sayı 8 Mayıs 2016 günü gazete bayilerindeydi. Ayrı bir ek şeklinde çıkartılan Milliyet Optik gazetesinde Opak Lens’in ve Optik Gazete’nin sektöre dair yaptıkları çalışmaların detayları öne çıktı.

Milliyet Optik gazetesinde tam sayfa olarak yer alan Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi, geçmişten günümüze çalışma hayatını, optik sektörünün gelmiş olduğu noktayı, yaptıkları çalışmalarını anlattığı, özellikle internetten kontak lens satışıyla ilgili verdikleri mücadelenin öneminden bahsettiği röportajı büyük ilgi gördü.

Optik haber portalının lideri Optik Gazete olarak bizler de gazetemizin ilkelerinden, optik sektörüne dair tüm paydaşlarımızla beraber yapmış olduğunuz bilgilendirme çalışmalarından söz ettik ve  bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz "Mercekten Yansıyanlar" video yarışmamız hakkında da detaylı bilgileri paylaştık.

Milliyet Optik Eki'nde ayrıca Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun internetten kontak lens satışlarına dikkat edilmesini belirttiği bir röportajına ve Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Ali Sait Septioğlu'nun optisyenlik müessesesinin ülkemizdeki faaliyet alanı ve sorumluluklarını anlattığı bir röportajına da yer verildi.

Opak Lens ve Optik Gazete'nin yer aldığı Milliyet Optik ekinden bazı haberler:
















İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.