Opak Lens ve Baha Optik Cezayir’deki Optik Fuarına Katıldı

Uluslararası Optik Fuarı, 4-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Cezayir’de gerçekleşti.

Opak Lens ve Baha Optik Cezayir’deki Optik Fuarına Katıldı
10 Nisan 2018 Salı 15:07

Dünyanın birçok yerinden optik mağazaların ve optik sektörü çalışanlarının katıldığı Cezayir 2018 Fuarı’nda 12. kez optik sektörü buluştu.

Bu fuar, optik sektörü profesyonelleriyle ilişki kurmak ve bu faaliyetleri geliştirmek için ortak bir platform oluşturma fırsatı sundu. Fuara tedarikçi firma temsilcileri, oftalmoloji uzmanları, sağlık teknisyenleri, optisyenler ve gözlükçüler olmak üzere binlerce ziyaretçi katıldı.

Opak Lens ve Baha Optik de Cezayir Fuarı’ndaydı


Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi ve Baha Optik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Coşkun

Her yıl Cezayir’de gerçekleştirilen fuara yaklaşık 50 firma katıldı. Kontak lens, optik cam, çerçeve, optik aletler ve aksesuarlar gibi ürünlerin yer aldığı fuara Türkiye’den katılan Baha Optik ve Opak Lens’in standına ilgi büyüktü.


 
Optik sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesi ile gözlük çerçevesi ve güneş gözlüğü dağıtımcısı Baha Optik ile optik cam ve kontak lenslerde geniş ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük optik dağıtım ağına sahip olan Opak Lens, Cezayir’deki optik fuarında ülkemizi başarıyla temsil ettiler.
 
Baha Optik Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Coşkun bu fuara katılmanın kendilerine yurt dışına açılmada önemli katkıları olacağını düşündüğünü belirtti.


 
Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi de, Türkiye’de yıllardır çok iyi bir isim yapmış kontak lens ve lens solüsyonu markası Elegance’ın ürünlerini ve optik camda geniş ürün yelpazesine sahip olan GP Plus, Frequency, EyeArt ve Biomedix markalarını yurtdışı pazarlarda da tanıtmak üzere çalışmalarının başladığını açıkladı ve Cezayir Fuarı’na katılmanın, bu çalışmalarda ilk adım olduğunu bildirdi.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.