Opak Lens'ten GP Plus 1.56- 55 mm ve 60 mm Organik Antirefle Camlar

Optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını hızlı ve kaliteli çözümlerle karşılamayı ilke edinen Opak Lens, bu anlamda stok ürün çeşitliliğini hem artırıyor hem de ürünlerinin stok aralıklarını genişletiyor.

Opak Lens'ten GP Plus 1.56- 55 mm ve 60 mm Organik Antirefle Camlar
13 Nisan 2018 Cuma 11:22

Optisyenlik müesseselerinde en çok kullanılan indekslerden olan, 1.56 indeksli camları 65mm – 60mm – 55mm olarak 3 farklı çap seçeneğiyle piyasaya sunuyor.

Bilindiği gibi optik camlarda inceltme, indeks artırılmak suretiyle yapılmaktadır. (+) Konveks camlarda ise indeksi artırmadan çap küçültme yaparak camın, aynı numaralı daha büyük çapta (+) konveks bir cama göre daha ince olmasını sağlamak mümkündür.


Normal şartlarda çap küçültme işlemi özel üretim camlarda yapılan bir işlemdir. Opak Lens, (+) konveks camlarda standart çap olan 65mm den farklı olarak 55mm ve 60mm çaplarda sunduğu ürünlerle özel üretime gerek kalmadan müşterilerine bu avantajı sunuyor. Üstelik özel üretim yapılmasına gerek kalmadığından, camlar çok daha uygun fiyatlarla ve çok daha hızlı olacak.



1.56 indeksli ve HMC kaplamalı olarak stoklarda bulunan 55mm ve 60mm çaplı camlar, siferikte  0.00 – 8.00 diyoptri aralığında, silindirikte ise 6.00 diyoptriye kadar çok geniş bir stok aralığıyla GP PLUS markası altında optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunulmuştur.

Ayrıntılı bilgiyi Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcinizden alabilirsiniz.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.