Opak Lens, Silmoİstanbul 2016'da parlıyor!

Üçüncü kez kapılarını açan SİLMOİSTANBUL 2016’da, OPAK LENS’in 400 metrekarelik çarpıcı standına dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Opak Lens, Silmoİstanbul 2016'da parlıyor!
10 Aralık 2016 Cumartesi 09:13

Paris’ten sonra İstanbul’u yükselen optik sektörü ticaret hacminin ikinci adresi olarak gösteren, Orta ve Yakın Doğu’nun en büyük optik fuarı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörün tüm grupları tarafından özlemle, büyük bir heyecanla beklenip desteklenen ilk optik fuarı olan SİLMOİSTANBUL Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Üç nesildir optik sektörünün içinde olan Türkiye’nin en büyük kontak lens dağıtım ağına sahip OPAK LENS, 9. Salon B1/B2 numaralı standında dikkati çeken başlıklara imza attı:

- İş ve sanat camiasının ünlü isimlerinin katılımıyla; görme engelli çocukların kendine güvenen, çevresi ile uyumlu ve bağımsız bireyler olarak yetişmesi amacıyla kurulan “Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği” ile işbirliği yapılan çalışmalar,

- “Zanaattan Ekonomiye Uzanan Tarih” teması ile kurulması planlanan ilk optik koleksiyon Optik Müze,

- “Gözde Hatıralar”teması ile gerçekleştirecek yarışma,

- “Lens” sektörünün gündemi belirleyen kuruluşu olarak “cam” sektöründeki yatırım ve piyasaya sunulan yeni teknolojiler

Opak Lens ve Erol Harbi Hakkında

6 Ağustos 1965 İstanbul doğumlu Erol Harbi, meslek hayatına 1983 senesinde, babası Halit Harbi’nin 1964’de kurduğu optisyenlik mağazasında çalışarak başladı ve 1993 yılında aldığı gözlükçülük ruhsatıyla devam etti.

2004’de ortağı Turgay Coşkun ile birlikte kontak lens alanında Elegance markasını geliştirdiği Cihan Medical’i ve yalnızca yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine hizmet veren OpakLens’i kurdu.

Merkezi İstanbul’da olmak üzere Türkiye’nin 20 ilinde toplam 29 şube ve deposu üzerinden, toplam 210 çalışanı ile ülkenin her yanındaki 5.634 optik mağazanın %90’ına öncelikle hızlı teslimat olmak üzere birçok katma değerli hizmet sağlıyor.

En geniş ürün çeşidi ile Türkiye’nin en yaygın kontak lens dağıtım ağına sahip olan Opak Lens, kuruluşundan bu yana, ülkemizde hak ettiği yerin çok gerisinde yer alan lens pazarını geliştirmek ve özellikle Anadolu’daki şehirlerde bulunan bütün optik mağazalara ulaşıp sağlıklı bilgilendirme yaparak kontak lensi tanıtma ve satışlarını arttırma misyonu üstlendi.

Opak Lens 2015’de başladığı ve 2016’da çeşitlerini artırdığı optik gözlük camını da portföyüne ekleyerek sektörde büyümeye devam ediyor.

 


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.