Opak Lens'in Silmoİstanbul Fuarına Özel Kampanyaları

Opak Lens, bu sene de Silmo İstanbul 2018 Optik Fuarı'nda yapacağı kampanyalarla fuara damgasını vuracak.

Opak Lens'in Silmoİstanbul Fuarına Özel Kampanyaları
06 Aralık 2018 Perşembe 10:32

Kontak lens, stok optik cam ve RX optik camlar için onlarca kampanya hazırlayan ve bunları çok avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunmaya hazırlanan Opak Lens tüm optik sektörünü mutlaka fuar standlarına uğrayarak kampanyaları incelemeye davet ediyor.

Şube ve ürün sayısını her geçen yıl artıran Opak Lens, 32 ilde 45 şube deposu ile optisyenlik müesseselerine bir telefon mesafesinde hizmet vermesinin yanında bu sene sektörün en önemli üreticilerinden Akay Optik’i de bünyesine katarak, yerli ve milli üretim alanında çok önemli bir adım attı.



2019 yılı için Optisyenlik müesseselerine stok camlar, özel üretim optik camlar, güneş gözlüğü camları, kontak lens, solüsyon, özel kullanım gözlükleri ve optik cam kesme makinalarını içeren çok geniş ve kapsamlı kampanyalar hazırlayan Opak Lens, Silmoİstanbul Optik Fuarı'nda Salon 9 B1- B2- B3 ve A4/B stand alanlarında 70 kişiyi aşkın bir ekiple hizmet verecek. Kampanyalardan mümkün olan en fazla optisyenlik müessesesinin faydalanmasını sağlamak için fuar süresince çalışmalarına devam edecek olan Opak Lens, bunun yanında fuar süresince standlarında çeşitli aktiviteler de yapacak, dört gün boyunca kontak lens ve optik cam konusunda uzman ekipler tarafından ziyaretçilere tanıtım sunumları düzenlenecek, yapılacak bilgi yarışması ile de katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Silmoİstanbul 2018 Fuarı'na özel hazırlanan Opak Lens kampanyalarını aşağıdaki linkten detaylı bir şekilde inceleyebilir, fiyat- ödeme ve kampanya şartları için mutlaka Opak Lens standlarını ziyaret ederek satış ekibinden bilgi alabilirsiniz.

Katalog için lütfen resmin üzerine tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARTI EKSİ - 5 yıl önce
kampanyaya gel kampanyaya ....