Opak Lens Görme Engelli Çocukları Yine Yalnız Bırakmadı

Opak Lens, her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Opak Lens Görme Engelli Çocukları Yine Yalnız Bırakmadı
11 Aralık 2017 Pazartesi 13:55

2016 yılında “Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği” ile yürütülen Gören Parmaklar projesinde, görme engelli çocuklar için braille daktilosu bağışı organize edilmiş ve yapılan yardımlar ile 4 adet braille daktilosu alımı yapılarak, görme engelli çocuklara ulaştırılmıştı.

Opak Lens, 2016 yılında olduğu gibi bu yıl da görme engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.


Opak Lens’in 2017 Sosyal Sorumluluk Projeleri

Opak Lens 2017 Silmoistanbul’daki iki adet sosyal sorumluluk projesi ile optik fuarına damgasını vurdu.



1- “Görme Engeli Olanlar Görme Kusuru Olanlara Destek Veriyor’’ sloganı ile görme engelli kişileri, Opak Lens’te istihdam etmeye yönelik; görme engellilerin okuyabileceği şekilde, braille alfabesi ile kartvizitler basıldı. Silmoİstanbul ile aynı tarihlerde yer alan Engelli Fuarı’ndaki Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği işbirliği ile bu kartvizitleri görme engellilere ve görme engelli tanıdıkları olan kişilere ulaştırdı.

2- Ayrıca Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği iş birliği ile “Siz de Görme Engelli Bir Çocuğun Eğitimine Katkıda Bulunup, Onu Sevindirmek İster Misiniz? sloganı ile görme engelli çocukların eğitimine katkıda bulunmak isteyen ziyaretçilerinin bağışlarını dernek adına topladı. Fuar boyunca görme engelli minikler için toplam 3385 lira toplanıldı.


Ziyaretçiler, Silmoistanbul 2017 fuarında görme engelli çocukların eğitimleri için bağışta bulundu.

Toplanan para ile görme engelli vatandaşlarımıza; 42 adet görme engelli bastonu, 118 adet braille alfabeli hikaye kitabı, 1 adet görme engelli özel kalemi ve 1 adet kabartmalı harita alındı.

Bu sosyal sorumluluk projelerini Silmoİstanbul 2017 Optik fuarı boyunca gerçekleştiren Opak LensKörleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği’ne bağış yapan tüm ziyaretçilere, gösterdikleri duyarlılık ve destek için çok teşekkür ediyor.
 

Görme Engelli Çocukların Eğitimi İçin Bağış Yapanlar

 



Baston bağışında bulunmuş olan yardımseverler adına Körleri Eğitim ve kalkındırma Derneği tarafından teşekkür belgeleri hazırlandı ve adreslerine gönderilmeye başlandı.
Görme engellilere, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği aracılığıyla yardım etmek isteyenler bağışlarını aşağıdaki hesap numaralarına gönderebilir.
 
Eğitimde Fırsat Eşitliği Kampanyası Hesabı

İş Bankası Kadıköy Rıhtım Şubesi
Hesap No: 1025-4327566
IBAN No: TR400006400000110254327566
 
Dernek Hesabı

İş Bankası Kadıköy Rıhtım Şubesi
9134 No’lu hesap
IBAN No: TR 18 0006 4000 0011 0250 0091 34
 
 
 
 

 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.