Opak Lens 2016 yılına hazır

Silmo İstanbul 2015 fuarında Opak Lens standına ziyaretçi akını

Opak Lens 2016 yılına hazır
17 Aralık 2015 Perşembe 09:00

Silmo İstanbul 2015 Optik fuarına bu senede oldukça ilgi gören bir stand ile katılan Opak Lens fuar süresince yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Opak Lens 2016 yılı için ürün yelpazesine kattığı yeni ürünü İtalyan kontak lens üreticisi ve tasarımcısı Safilens tarafından presbiyopi hastaları için dizayn edilen Fusion 1day Presbyo Afocal kontak lens ve ayrıca EyeArt renkli kontak lenslerin, Elite kontak lenslerin tanıtımını yaparak Soft Colors renkli lensler için özel olarak hazırlanmış renk kataloğunu da fuar süresince ziyaretçilerine dağıttı.

Optik Gazete olarak ziyaret ettiğimiz Opak Lens standında İş Geliştirme Müdürü Sn. Fatma Küçüktaş ile bir röportaj gerçekleştirdik.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.