Opak Lens 2016 Ürün Kataloğu

Opak Lens'in geniş ürün yelpazesini içeren kataloğu dağıtılıyor

Opak Lens 2016 Ürün Kataloğu
14 Nisan 2016 Perşembe 15:26

Türkiye'de optik mağazalara kontak lens dağıtımı yapan en geniş ağa sahip Opak Lens A.Ş. 2016 ürün kataloğunu dağıtmaya başladı.

Opak Lens A.Ş. Türkiye genelinde 1 merkez depo ve 22 değişik lokasyondaki şube depolar ile optik sektörüne hizmet vermekte ve her bir deposundaki 36000 çeşit ürün ile optik mağazaların ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılıyabilme kapasitesine sahip tek dağıtım firması konumunda bulunmakta.

Renkli lensler, şeffaf lensler ve özel üretim lensler, lens solüsyonları ile lens bakım ürünleri gibi yüzlerce ürün ve alt kategorilerini içeren katalog  geçen haftadan itibaren tüm Türkiye'de ki optik mağazalara dağıtılmaya başlandı.Katalogda üÜrünlerin satış fiyatları ile birlikte teknik detaylarıda çok kapsamlı bir şekilde yer alıyor.

Firma yetkilileri henüz ellerine katalog ulaşmayan optik mağazaların bağlı bulundukları Opak Lens şubesinden talep edebileceklerini ve en kısa sürede kendilerine ulaştırılacağını açıkladılar.
Ayrıca aşağıda web versiyonunu verdiğimiz kataloğuda bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



Kataloğu incelemek için lütfen resmin üzerine tıklayınız.


Test Drive


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.