Opak Lens 2016 Kataloğu

Opak Lens 2016 Renkli kontak lens kataloğunu tanıttı

Opak Lens 2016 Kataloğu
22 Aralık 2015 Salı 14:03

Silmo İstanbul 2015 Optik Fuarında oldukça ilgi gören standı ile dikkatleri yine üzerine çeken Opak Lens A.Ş., standını ziyaret eden yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilerine yeni kataloğunu tanıttı.

Opak Lens'in  ürün serisinde yer alan Elegance renkli kontak lensler için hazırlanan katalogda "Soft Colors" "Elite" "EyeArt" ve "Elegance Colors" renkli lenslerin 4 farklı kahverengi doğal gözde nasıl durduğu mankenlerin gözlerinde gösterilerek, kontak lens kullanıcılarına lensleri gözlerine takmadan seçme kolaylığı getiriyor. Alanında uzman bir ekip tarafından özel bir stüdyoda çekimleri yapılan katalog titizlikle hazırlandı.

Elegance renkli kontak lens kataloğu Opak Lens standını ziyaret eden misafirlerine dağıtıldı. Opak Lens tarafından yapılan açıklamada müşterilerinin satış temsilcilerinden talepte bulunarak kataloğa ulaşabilecekleri bildirildi.

Katalog çekim videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




Katalog çekim videosu:


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.