Oftalmologlar Yeni Başkanını Seçti!

Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) Genel Merkezi Seçim Sonuçları Açıklandı:

Oftalmologlar Yeni Başkanını Seçti!
01 Aralık 2015 Salı 16:45

29 Kasım 2015 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilen TOD Genel Merkez Genel Kurulunda 2015-2017 dönemi TOD Genel Başkanı, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez Denetim Kurulu üyeleri belirlendi.

Genel Kurula TOD üyeleri büyük ilgi gösterirken, Dernek tarihinde en yüksek seçim yaşandı. Yapılan seçim sonucunda başkan seçilen Prof. Dr. Reha Ersöz ilke ve hedefler doğrultusunda düşünce birliği içinde olduğu arkadaşlarıyla, derneğe en iyi hizmeti verebilmek için çok değerli projeler hazırladıklarını belirtti.   Genel Başkanlığın 1 dönem yani 2 yıl olması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. ERSÖZ, alttan gelen birikimi ve deneyimi olan üyelerin de projelerini gerçekleştirmek için bu göreve talip olmaları gerektiğini belirtti.

TOD Genel Merkez Genel Kurulunda 2015-2017 dönemi TOD Genel Başkanı, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde oluştu:

GENEL BAŞKAN

Reha ERSÖZ

YÖNETİM KURULU (ASİL)

Osman Şevki ARSLAN    
İzzet CAN    
Huban ATİLLA   
Remzi AVCI   
Feyza ÖNDER   
Üzeyir GÜNENÇ   
Halil ATEŞ    
Belgin İZGİ    
Onur KONUK
Necdet CİNHÜSEYİNOĞLU   

Kaynak: medimagazin.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.