Numaralı Gözlük Kullanan Dünyaca Ünlü Yıldızlar

Dünyaca ünlü yıldızları, günlük hayatta kırmızı halıdaki gibi düşünmüyorsunuz öyle değil mi? Onların da bazı kusurları var. Kimi uzağı kimi yakını görememekten şikayetçi…Bakın hangi yıldızlar, nasıl gözlük takıyor? Siz de bu gözlüklerden ilham alabilirsiniz.

Numaralı Gözlük Kullanan Dünyaca Ünlü Yıldızlar
31 Aralık 2018 Pazartesi 14:09

Gözlük Kullanan Ünlülerden Bazıları...

1)
Jennifer Aniston: Yıllar geçtikçe güzelleşen oyuncu Jennifer Aniston, kemik çerçeveli gözlükleriyle karşımıza çıkıyor. Aniston, yüzüne tam anlamıyla yakışan kahverengi tonlarında bir çerçeve kullanıyor.



2) Anne Hathaway: Hathaway'in, güneş gözlüğü kadar büyük kullanmayı tercih ettiği dikdörtgen gözlüğü, ona bohem bir hava katmış. Siz de böyle vintage bir görünüm elde etmek istiyorsanız, büyük gözlükler deneyin.



3) Kim Kardashian: Evet, o da gözlük kullanıyor! Günlük alışverişi sırasında çekilen bu fotoğrafta, siyah ince çerçeveli gözlüğüyle Kim Kardashian çok hoş.



4) Lady Gaga: Tabii ki, sıradan bir aksesuar kullanmasını bekleyemeyiz ondan. İlklere imza atmayı ilke edinen Gaga, yine sıra dışı bir çerçeve seçmiş. Yuvarlak retro çerçevenin en güzel kısmı ise gold olması.



5) Jennifer Garner: Onu, oyunculuğuyla olduğu kadar çocuklarıyla ilgili haberlerle de sıkça görüyoruz artık. Garner'ın gözlük tercihi, metal ve minik dikdörtgen çerçeve. Kullanımı rahat ve hafif olan bu gözlüklerle Garner oldukça iyi görünüyor.



6) Alicia Keys: Buğulu sesiyle sevilen şarkıcı, yüz hatlarına giden kalın çerçeveli bir gözlük kullanıyor. Bu orta boy seçim ona iyi gitmiş. Siyah kalın çerçeveler ile Keys'in gözleri daha güzel görünüyor.



7) Emily Deschanel: Deschanel, gözlükleriyle bütünleşti bizim için. New Girl'de canlandırdığı öğretmen rolüyle, kendi tarzını vurgulayan bir öğretmen gözlüğü kullanıyor. Bu zarif çerçeve oldukça şık.



Kaynak: ElmaElma.com

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.