Nucleo 4D Yurtiçi Pazarında!

Progresif dünyasına farklı bir heyecan katacak olan ve birkaç aydır özellikle yurt dışı fuarlarda lanse edilen ve merakla beklenen, Nucleo 4D’nin yurt içi lansmanı ile ile ilgili basın bültenini sunarız.

Nucleo 4D Yurtiçi Pazarında!
21 Kasım 2015 Cumartesi 11:48


Beta Optik, Novax Progresif ürün ailesinin yeni amiral gemisi, tüm dünya’da  geleceğin de progresifi kabul edilen ve yurtdışı fuarlarda lansmanını gerçekleştirdiği, Camber Teknoloji’nin sıradışı hammadde yüzey tasarımına sahip Nucleo 4D’yi şimdi de yurtiçi pazara sunuyor.


Birkaç aydır yurt dışı pazara arz edilen ve büyük beğeni ile karşılanan bu emsalsiz progresif ürünün üst segment’de, Türkiye pazarında da ses getireceği ifade edilmiştir.  


Patentli Nucleo 4D hammaddesi, progresif camların üstten alta ilerleyen numara profili için, ideal ve sürekli artan, inovatif, değişken baz eğrisine sahiptir.

Dijital cam dizaynı, optik tasarımcılara her bir kullanıcı için kişiselleştirilen camları oluşturma imkanı verir. Fakat bir progresif cam, tek odaklı cam hammaddesinden yapıldığında, sabit ön yüzey eğrisi, tasarımcıların dijital olarak düzeltmek zorunda oldukları bazı optik problemler ihtiva eder. Nucleo 4D ön yüzey inovasyonu ile kullanıcılara, hem uzak-orta, hem de yakın okuma alanında daha geniş, daha rahat görüş alanları sunar.


Nucleo 4D tasarımı işlenmiş progresif cam, üç sinerjik bileşenden oluşur; Nucleo 4D yenilikçi özgün baz eğrisine sahip hammadde, Reçete dizayn hesaplaması ve kullanıcıya ait kişisel parametreler.

Sonuç olarak; Benzersiz hammadde dış yüzeyi ve Novax FreeForm iç yüzey    tasarımının eşsiz kombinasyonu ile geleceğin progresifi olma vaadini fazlasıyla desteklediğini söyleyebiliriz.   

                                                                                


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.