Microsoft'un Özel Gözlüğü 6 Ülkeye Daha Açılıyor!

Artırılmış gerçeklik alanında yaptığı çalışmalar ile bugüne kadar gündemde kalmayı başaran Microsoft, özel gözlüğünü 6 yeni ülkede daha satışa sunacak.

Microsoft'un Özel Gözlüğü 6 Ülkeye Daha Açılıyor!
17 Ekim 2016 Pazartesi 10:16

Sanal gerçeklikten ziyade artırılmış gerçeklik kullanıcılar tarafından daha çok ilgi çekerken bu konuda önemli çalışmalara imza atan markalardan birisi de Microsoft. Microsoft tarafından yapılan tanıtımlarda Hololens adı verilen yeni bir özel gözlük görücüye çıkartılırken bu gözlük oldukça ilgi çekti.

Satış noktaları oldukça kısıtlı olan bu gözlük üstelik oldukça yüksek bir etiket fiyatına sahip. Bu bakımdan teknolojinin şu an için kullanımı çok az bir kişi tarafından gerçekleştiriliyor. Microsoft bu konuda daha da gelişme elde edebilmek adına şimdi 6 farklı ülkeye daha yeni gözlüğüyle giriş yapmaya hazırlanıyor.

Hangi Ülkelerde Satılacak?

Resmi olarak yapılan açıklamalarda Fransa, Almanya, İrlanda, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık ve Avustralya gibi ülkelerde ön siparişe çıkartılan ürünün kısa bir süre içerisinde kullanıcılara teslim edileceği belirtildi. Bugüne kadar sadece Amerika ve Kanada'da satışa çıkan ürün böylece 8 farklı ülkede satışta olacak ve daha fazla kişi tarafından da kullanılması mümkün hale getirilecek.

Kişilerin bu cihazı kullanabilmesi adına ise 4369 Avustralya doları ödemesi gerekirken farklı versiyonları bulunan ürün için daha yüksek bir etiket fiyatının da ödenmesi gerekebilir.

Kaynak : veteknoloji.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.