Lens Kullananlara Müjde!

Yüzde 80 su içeriği bulanan lensler yakında Türkiye'de

Lens Kullananlara Müjde!
29 Aralık 2015 Salı 11:05

 VSY Biotechnology;  Markennovy’nin inovatif yapısı sayesinde, yüzde 80 su içeriği bulunan, yüksek oksijen geçirgenliği ve esneklik katsayısına sahip olan Gentle 80 isimli ürününü yakın bir gelecekte Türkiye’deki kontak lens kullanıcıları ile buluşturmayı hedefliyor.

VSY Biotechnology Genel Müdürü Dr. Ercan Varlıbaş,  uzun yıllardır göz hekimlerine yenilikçi bakış açışıyla hizmet vermekte olduklarını belirterek; üstün konfor sağlayan aylık, üç aylık ve yıllık kontak lens yelpazeleri ile hastaları ve hekimleri memnun edeceklerini söyledi.

Kaynak: Yurt Gazetesi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa ersoy - 8 yıl önce
Bensert les kullanıyorum turkıyede yok otozsene kullanıyorunm bulamıyorum dısardan gelıyo yardım edın
Avatar
HÜLYA ŞENYÜZ - 8 yıl önce
Ülkemizde satılan sert lenslerin bir kısmı yurt dışındaki fabrikalarda üretilen ve ülkemizde bulunan distribütörler vasıtası ile satışa sürülen lenslerdir.

Ancak Türkiye de de uluslararası standartlara uygun şekilde imal edilen ve satışa sunulan lensler (yerli imalat lensler) bulunmaktadır.
Doktorunuzun yazacağı reçete ile optikçinize başvurduğunuzda size yol gösterecektir.

Daha geniş bilgi için [email protected] ye başvurabilirsiniz...

HÜLYA ŞENYÜZ
OPAK LENS
Pazarlama ve Denetim Müdürü