Kristal Pürüzsüzlüğündeki Camdan Yansıyan Net Görüş: Biomedix Crystal

Türkiye’nin en büyük stok cam deposu olan Opak Lens, Türkiye’de ilk ve tek ürünlerden biri olan Biomedix Crystal ile kullanıcısına, kristal pürüzsüzlüğündeki camdan yansıyan net görüş imkanı sunuyor.

Kristal Pürüzsüzlüğündeki Camdan Yansıyan Net Görüş: Biomedix Crystal
10 Ağustos 2018 Cuma 16:24

Teknolojinin iyice gelişmesi ile birlikte yaşamımıza giren ve gündelik hayatımızda daha çok yer kaplayan elektronik aletler işlerimizi kolaylaştırırken, aynı zamanda gözlerimizi koruma ihtiyacını da beraberinde getiriyor.

Böylece refraktif (göz kırma) kusuru bulunan veya bulunmayan herkesin, daha rahat ve konforlu görüş elde etmesi için nitelikli optik camlardan istifade etme ihtiyacı da kaçınılmaz oluyor. Hayatımızın birçok safhasında daha rahat ve sağlıklı bir görüşe ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu aşamada, nitelikli ve özellikli optik camlar devreye giriyor.

Ultrahidrofobik-Antistatik Yapı ve Çizilmelere Karşı Maksimum Direnç

Biomedix Crystal, sahip olduğu karbon kaplama teknolojisi sayesinde ultra hidrofobik (UHMC) yüzeye sahiptir. Ultra hidrofobik kaplama, mükemmel ışık geçirgenliği ile cam yüzeyinde meydana gelen yansımaları ortadan kaldırarak, maksimum görüş kalitesi ve konforu sunuyor.

Biomedix Crystal’in pürüzsüz ve kaygan kristal yüzeyi sayesinde; su, buhar, kir ve leke tutmama performansı, normal hidrofobik kaplamalara göre çok daha yüksektir.

Camın antistatik özelliği ile toz tutmadığı gibi kristal yüzey teknolojisi sayesinde pürüzsüz yapısı ile çizilmelere karşı da maksimum direnç sağlıyor.

Özellikle bilgisayar, TV, cep telefonu gibi tüm elektronik aletlerde elektromanyetik dalgaları filtreleyen Biomedix Crystal cam, aynı zamanda kullanıcısına maksimum UV koruması sağlıyor.
Asferik dizayna sahip Biomedix Crystal; 1.56, 1.60 ve 1.67 indeks seçenekleri ile tüm kullanıcılarına konforlu bir görüş sunuyor.

Karbon Yüzey Teknolojisi

Karbon yüzey teknolojisi, dünyada elektrostatik dokunmatik ekranlarda kullanılan bir teknolojidir. Biomedix’in moleküler su geçirmez kaplaması sayesinde, hidrofobik özelliği en üst düzeydedir. Bu da kullanıcısına, sürekli ve kaliteli bir görüş kazandırır.

Karbon yüzey teknolojisinin tüm avantajlarına sahip olan Biomedix Crystal camların en önemli özelliklerinden biri de, parmak izi ve kirlenmeye karşı etkin bir koruma sağlamasıdır.



Uzun Ömürlü Camlar

Karbon yüzeye sahip olan Biomedix Crystal, % 99 olan ışık geçirgenliği sayesinde kullanıcısına net ve kaliteli görüş kazandırır. Karbon yüzey teknolojisinin sunduğu en önemli avantajlardan biri olan çizilmelere karşı ekstra direnci sayesinde camların kullanım süresini uzatır.

Ekstra Kenar İnceliği

Asferik dizayna ve karbon yüzeye sahip olan Biomedix Crystal, süper flat teknolojisi ile birlikte standart camlara göre çok daha ince, hafif ve daha estetiktir.

Standart camlara göre sahip olduğu bu avantajlara ek olarak daha ekonomik olan Biomedix Crystal camlar, sektörün nitelikli ve kaliteli cam ihtiyacına cevap veriyor.

Biomedix Crystal hakkında daha ayrıntılı bilgi, Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden alınabilir.

Yerli ve bağımsız sermayenin her zaman yanında olan ve onları destekleyen Opak Lens, optik sektörüne dinamizm ve yenilik kazandırmaya devam ediyor.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.