Korkutan Tır Kazası : 2 Yaralı

Perşembe gecesi cumaya bağlayan gece saat 00.30 optik sektöründe çalışan Hasan Şeker ve Ümit Özkan, Kaynaşlı mevkiinde yanlış yerden dönüş yapan tırla çarpıştı.

Korkutan Tır Kazası : 2 Yaralı
08 Kasım 2016 Salı 08:41

Tem otoyolunda otomobille TIR’ın çarpışması sonucu yaşanan kazada iki kişi yaralandı. İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan tır sürücüsü İsmail Çetinkaya, Kaynaşlı gişelerinde kullanıma yasak olan acil dönüş yolunu kullanmak istedi. Bu hatalı dönüş ile kaza meydana geldi.

Perşembe gecesi cumaya bağlayan gece saat 00.30 optik sektöründe satış temsilcisi olarak çalışan Hasan Şeker ve arkadaşı Ümit Özkan, Kaynaşlı mevkiinde yanlış yerden dönüş yapan tırla çarpıştı. Bu kazada Hasan Şeker ile Ümit Özkan yaralandı.

Olay yerindeki müdahele ile yaralılar, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Derince Eğitim Araştırma Hastanesinden alınan bilgiye göre yaralılar hayati tehlike taşımaktadır.


Optik Gazete olarak yaralılara acil şifalar diliyoruz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.