Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Balıkesir'de Yapıldı.

2017 Yılında 11.si Gerçekleştirilen Toplantı Balıkesir Basri Otel'de yapıldı.

Kontak Lens Tanıtım Toplantısı Balıkesir'de Yapıldı.
02 Kasım 2017 Perşembe 12:18

Johnson & Johnson ve Opak Lens Toplantısı Balıkesir
İlgili Galeriye Git

Johnson & Johnson ve Opak Lens işbirliği ile düzenlenen, 2017 yılı için 11 farklı ilimizde planlanan Kontak Lens Tanıtım Toplantılarının 11.ve sonuncusu 01 Kasım 2017 tarihinde Balıkesir Basri Otel’de bölge optik mağazalarının yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.



Kontak lens ve optik cam alanlarında güncel ürün, satış, pazarlama ve müşteri memnuniyeti konularında optik mağazaları bilgilendirme amacı ile düzenlenen toplantının ilk sunumunu Johnson & Johnson Pazarlama Müdürü Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş birlikte yaptılar. Kontak lens kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirilen Johnson & Johnson ürünlerinin özellikleri Başak Öğdem tarafından aktarılırken, ürünler hakkında katılımcıların soru ve görüşleri alındı. Kontak lensin pazarda gelişimine ilişkin bilgiler Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş tarafından verildi. Sunum sırasında optik mağazalara ilişkin sorularla cevapların anında alınarak Türkiye pazarına göre karşılaştırılmasının yapılması katılımcıların yoğun ilgisine neden oldu.


Opak Lens Satış Müdürü Cem Dinçaslan optik camlara ilişkin optisyenlik müesseselerinin beklentilerine yönelik yeni ürün ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Opak Lens’in 2017 yılında çeşitlerini artırarak ürün gamına eklediği Frequency Bluecut Multifokal, EyeArt Multifokal, EyeArt Monofokal, GP Ultra Rx Monofokal cam ürünlerine ilişkin satış ve pazarlama çalışmalarının hızlandırıldığının bilgisini aktardı.
Opak Lens yetkililerinden alınan bilgiye göre Opak Lens şubesinin olmadığı ama yakın zamanda açılması planlanan Balıkesir’de yapılan toplantıya yoğun ilgi ve katılım oldu.

Sunumlar boyunca interaktif yöntemle sorulan kontak lense ilişkin bilgi sorularını doğru cevaplayan Tuğra Optik – ALPER YILMAZ, Cengiz Optik – CENGİZHAN YELEKÇİ, Azime Optik- AZİME CENGİZ’e ödülleri verildi.



2017 yılı içinde 11 farklı ilde yapılması planlanan toplantıların tamamı gerçekleştirilmiş oldu.


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.