Kontak Lens Kamu Spotu Çok Yakında Ulusal Kanallarda

Kontak Lens için hazırlanan kamu spotu çok dikkat çekecek...

Kontak Lens Kamu Spotu Çok Yakında Ulusal Kanallarda
23 Şubat 2016 Salı 12:52


Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu tarafından sanaryosu ve çekimleri yaptırılan, kontak lensin doğru yerlerden alınması ve doğru kullanımı konusunda bilinçlendirme amacı ile gerçekleştirilen kamu spotu çok yakında ulusal kanallarda yayınlanacak. Opak Lens A.Ş. sponsorluğunda hazırlanan kamu spotu hakkında GOK tarafından yapılan açıklamayı siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

 

Sayın Üye Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere tarafımızca kontak lens kamu spotu senaryo çalışmaları ve film çekim işlemleri tamamlanarak T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde teslim edilmişti.

Bakanlığımızın 16.02.2016 tarihli 67598610 sayılı  yazısı ile Radyo Televizyon Yayın  Üst Kurulu Başkanlığı’na  ( İzleme Değerlendirme Daire Başkanlığı) gönderildiği, Genel Başkanımız Sayın Turgut VARDİ, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ramazan ÖZMUTLU tarafından 23.02.2016 Salı günü Saat 11:00’da RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Sayın Dr. Mehmet ÇAKIRTAŞ makamında ziyaret edilerek, daha önceki çalışmalarımızı içeren dosya ile sivil toplum kuruluşlarımız hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Kontak Lens Kamu Spotu Filmi CD’si daire başkanına teslim edilerek en kısa sürede tüm ulusal ve yerel kanallarda yayımlanması için gerekli iş ve işlemler tamamlanmış olup, başta emeği geçen T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü ile sponsor firmamız olan Opak Lens Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H.Erol HARBİ’ye, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Sayın Dr. Mehmet ÇAKIRTAŞ’a bizleri kabul ettiği ve Kontak Lens Kamu Spotu Filmi yayımlanması için ilgilerinden dolayı  ayrı ayrı teşekkür ederiz.





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.