Kaybolan Lensi 28 Yıl Sonra Göz Kapağından Çıktı!

Doktorlar, 42 yaşındaki bir oyuncunun bir raketle yüzüne vurulduktan sonra gözünden kayan lensin 28 yıl boyunca gözkapağında kaldığını keşfetti.

Kaybolan Lensi 28 Yıl Sonra Göz Kapağından Çıktı!
21 Ağustos 2018 Salı 17:30

Sadece 14 yaşındayken yüzüne bir raketle vurulan kadın oyuncu, sol gözündeki kontak lensin düştüğünü düşündü. Ancak dikkat çekici bir şekilde, lensin aslında gözüne yerleştiği ortaya çıktı. Doktorları bile hayrete düşüren olay yaklaşık 30 yıl sonra ortaya çıktı.

Uzmanlar, lensin, kadının göz kapağının içine girdiğini söyledi. Kadın yaklaşık 6 aydır sarkmış olan sol üst göz kapağında şişlik şikayetiyle doktorun kapısını çalınca gerçek ortaya çıktı. 

Göz uzmanları bir dizi test yaptı, onlar sadece kistten şüpheleniyorlardı. Lens, tespit edildikten sonra operasyonla çıkartıldı, vaka tıp dergisinde yayımlandı. Uzmanlar, gözüne darbe aldıktan sonra lensi göz içinde kaybolan toplamda dört vaka olduğunu söyledi.

Kaynak: Webtekno


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.