Kayak Sezonunun Olmazsa Olmaz Gözlük Modelleri

Kış sezonuna özel geniş tasarımlı gözlük modelleri, gözleri zararlı ışınlara karşı korurken, kayak stilini de mükemmel şekilde tamamlıyor.

Kayak Sezonunun Olmazsa Olmaz Gözlük Modelleri
05 Ocak 2016 Salı 16:41

Kayak Sezonunun Olmazsa Olmaz Gözlük Modelleri
İlgili Galeriye Git
 Italia Independent’ın sınırsız yaratıcılıktaki renk ve desen alternatifleri ile Tom Ford’un modaya yön veren çizgisi, özgün ve benzersiz bir moda anlayışını 2016’da da kayak pistlerine taşıyor. 
Kar yağışları ile hareketlenen kış turizm merkezleri, kayak düşkünlerinin birbirinden iddialı stilleri ile renklenmeye başladı… Spor yaparken üstün performans sağlayan kıyafetler ve zararlı ışınlara karşı maksimum koruma sunan gözlük modelleri, kış sporlarının keyfini çıkarmak isteyenlerin imdadına koşuyor. 

Çarpıcı görünümlerin yanı sıra soğuk havaya karşı etkili koruma sağlayan ürünler seçilmesi,  kayak sporunun da keyfine gölge düşmemesini garantiliyor. Uzmanlara göre, doğru kayak kıyafeti seçimine ek olarak, karlı havalarda güneş gözlüğü takmak büyük önem taşıyor. Zararlı ultraviyole ışınlarını karın güçlü bir şekilde göze yansıttığını belirten uzmanlar, güneş gözlüğü takılması gerektiğini vurguluyor. Göz sağlığını sağlayan rahat ve yüksek kaliteli gözlük modelleri, aynı zamanda şıklığın da önemli birer tamamlayıcısı…

Italia Independent’ın ödüllü teknolojiler eşliğinde ürettiği geniş hatlı ve yüzü saran modelleri, dinamik İtalyan tarzları ile kış mevsimini ısıtıyor. Benzersiz renk ve desen alternatifleri ile sınırsız yaratıcılığını ortaya koyan Italia Independent, Türkiye’nin en çok konuşulan markalarından biri olmanın hakkını veriyor.

        


Tom Ford, mükemmeliyetçi bir tasarım anlayışının ürünü olan ve geniş hatları ile ön plana çıkan 471 modeli ile modaya yön veren duruşunu vurguluyor. Kıvrımlı çizgisi ile dikkat çeken ultra feminen 428 modeli ise markanın ikonik kışkırtıcı karakterinin mükemmel bir yansıması. 

   
Italia Independent ve Tom Ford gözlükler Türkiye'de Turkuaz Optik tarafından satılmaktadır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.