Kaş yapayım derken, neredeyse gözünü kaybediyordu!!!

Kalın kaş modasına uyum sağlamak amacıyla, güzellik bakımı yapan 19 yaşındaki genç kız, bakım sonrasında faciayla karşılaştı...

Kaş yapayım derken, neredeyse gözünü kaybediyordu!!!
03 Ağustos 2015 Pazartesi 11:53


Son zamanların kalın kaş modasına uymak isteyen 19 yaşındaki genç kız yaptırdığı bir güzellik bakımı sonrasında neredeyse gözünü kaybediyordu.

İngiliz basınından The Daily Mail'in haberine göre; 19 yaşındaki Polly Smith, daha kalın kaşlara sahip olmak için popüler bir kaş kalınlaştırma uygulaması yaptırdı. Bakım sırasında kaşları boyanan, ağda ve cımbız ile düzeltilen genç kızın kaşları kaşınmaya başlayınca ters giden bir şey olduğu anlaşıldı.

Günde 15 tablet içiyor!!!

Uygulamadan saatler sonra kaşları kızaran genç kızın ertesi gün yüzü tamamen şişmişti ve gözlerini açamıyordu. 3 gün sonra ise şişlik giderek kötüleşince hastanelik oldu. Sağlık görevlileri boyaya ciddi bir alerjik reaksiyon tanısı koydukları genç kızın tehlikeyi atlatamadığını söyledi. Doktorlar kullanılan boyaya alerjik reaksiyon gösterdiğini belirtti. Polly, uygulamadan birkaç hafta sonra kaşlarının dökülmeye başladığını da belirtti. Ayrıca Polly normal hayatına geri dönebilmek için günde 15 tablet içmek zorunda.




Kaynak: gundemkibris.com

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.