'Karanlıkta Yemek’ Organizasyonumuz Dünya Görme Günü 2017 Raporunda!

Optik Gazete’nin düzenlediği Karanlıkta Yemek organizasyonu ve röportajları World Sight Day (WSD) 2017 Raporunda yer aldı.

'Karanlıkta Yemek’ Organizasyonumuz Dünya Görme Günü 2017 Raporunda!
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:02

World Sight Day (WSD) Dünya Görme Günü, körlüğe ve görme bozukluğuna karşı küresel dikkati odaklamak için her yıl Ekim ayında düzenlenen bir farkındalık günüdür.

2017 Dünya Görme Günü raporunda, Türkiye'den sadece Opak Lens ve Cihan Medikal sponsorluğunda Optik Gazete’nin düzenlediği Karanlıkta Yemek organizasyonuna ve röportajına yer verildi. Görme engelli bireylere dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için Dünya Görme Günü'nde düzenlenen ‘Karanlıkta Yemek’ organizasyonu, yaklaşık 40 katılımcı ile karanlıkta yenen yemek ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilmişti.

Dünya Görme Günü organizasyonu, 5 yıldır küresel eylem planını işbirlikçileri ile sürdürmeye devam ediyor. Dünya görme günü kapsamında tüm dünyada yapılan önemli etkinlikler bir raporda toplanıyor. 



Dünya Görme Günü raporunda, tüm dünya genelinde görme günü etkinliği kapsamında yapılan etkinliklere ve organizasyonlara yer veriliyor.

Dünya Görme Günü 2017 Raporu Yayınlandı


Bu kapsamda, tüm dünyada yapılan Dünya Görme Gününe özel olarak gerçekleştirilen etkinlikler, 2017 Dünya Görme Günü raporunda yayınlandı.

2017 Dünya Görme Günü raporunda, Türkiye'den sadece Opak Lens ve Cihan Medikal sponsorluğunda Optik Gazete’nin düzenlediği Karanlıkta Yemek organizasyonuna ve röportajına yer verildi.



Görme engelli bireylere dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için Dünya Görme Günü'nde düzenlenen ‘Karanlıkta Yemek’ organizasyonu, yaklaşık 40 katılımcı ile karanlıkta yenen yemek ve canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilmişti.

Dünya Görme Günü 2017 Raporu
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.