Kadro Kanun Teklifi TBMM Sağlık Komisyonunda!

20 bin kadroya sahip olan sağlıkçılara, Ass-Der’in yoğun çalışmalarıyla 60 bin kadro verilmesini içeren kanun teklifi TBMM Sağlık Komisyonunda yer aldı.

Kadro Kanun Teklifi TBMM Sağlık Komisyonunda!
10 Şubat 2016 Çarşamba 12:04

 Aras Ali Altıntaş’ın birkaç ay içerisinde kurduğu ve hızla büyüme sağladığı Ass-Der, kadro için yaptıkları çalışmalar sayesinde sağlıkçılara 60 bin kişilik kadro kanun teklifi TBMM Sağlık Komisyonu tarafından gündeme alındı. Kanun teklifinin komisyondan geçmeyeceğine dair bilgi gelmiş olsa da kısa bir süre sonra mevcut iktidardan 60 bine yakın personel alımı çalışması yapılıp, komisyona getirilecektir.

60 bin personel alımının Resmi Gazete’de yayınlamasından sonra Ass-Der optisyenlerin de kadroya girmesi için yoğun çalışmalarda bulunacağı açıklandı.

Konu hakkındaki gerekli bilgilere sahip olabilmek için Facebook üzerinden Kadro Bekleyen Optisyenler Platformuadresini takip edebilirsiniz.

Kaynak: Kadro Bekleyen Optisyenler Platformu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.