Kaçakçılık'ta 2013 yılı bilançosu;

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nün sektöre katkısının boyutu;

Kaçakçılık'ta 2013 yılı bilançosu;
15 Şubat 2014 Cumartesi 22:00

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimlerinin 2013 yılı içinde çeşitli illerinde düzenledikleri baskınlarla ele geçirdikleri kaçak güneş gözlükleri, optik gözlükleri, güzlük malzemeleri ve kontak lensleri piyasaya sürülmesinin engellenmesi ile optik sektörünü, bir darbenin eşiğinden döndürdüler.

Ülkeye her yoldan yasa dışı olarak sokulmaya çalışılan sahte güneş gözlükler, optik gözlükler, kontak lensler ve kontak lens solüsyonların piyasaya sürülmesi ile sektörün tüm alanlarını son derece etkilemekte olup toplum göz sağlığında da büyük tehlike oluşturmaktadır.

Optik Gazete olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüklerini bu büyük başarılarından dolayı kutlarız.

2013 yılında ele geçirilen optik, lens ve optik ürünlerinin ortalama bilançosu aşağıdaki gibidir.

Güneş ve Optik Gözlük ;   130.000 adet

Gözlük Kılıf ve Kutu ;   1.050 adet

Gözlük Temizleme Bezi ;  2.700 adet

Kontak Lens ve Solüsyon ; 890 kutu

 

 

 

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kaynak göstermeden kopyalamayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gönül gül - 10 yıl önce
bu ele geçirilenler kadar da belki yakalanamayanlar var.. ama toplamlara bakarsak bende tebrik ederim..
Avatar
Fatih opt - 10 yıl önce
Kaçakçılık şubeleri üzerine düşeni yapmaya çalışıyor da, ya onların da yetişemediği ve şu an İŞPORTA da rahat rahat satılanlar konusunda KİMLER ÜZERİNE DÜŞEN görevi YAPACAK..
Avatar
Şahin Optik - 10 yıl önce
bencede cok güzel akibetleri ne olursa olsun en azından yakalanlar bir daha bu işe kalkışmazlar o zamanda imallatcıda itallatcıda normala döner piyasalar onlarda 2,5 usa fon ödesinler getirsinler satsınlar
Avatar
uğur yılmaz - 10 yıl önce
öncelikle pazarlarda,köprülerde,cami önlerinde gözlük satışını yapan işportacıları önlemek lazım 5-10 tl veripte aldığımız gözlüklerin sağlığımızı ne şekilde etkileceğinin bilincine varmalıyız