JOHNSON&JOHNSON Yeni Lenslerini Özel Lansmanla Tanıttı!

Vision Care’in yeni kontak lensi 1-DAY ACUVUE® DEFINE®‘nın Türkiye lansmanı bugün Soho House İstanbul Hoteli’nde gerçekleştirildi.

JOHNSON&JOHNSON Yeni Lenslerini Özel Lansmanla Tanıttı!
27 Ekim 2015 Salı 13:20

J&J 1-DAY ACUVUE® DEFINE Kontak Lens Lansmanı!
İlgili Galeriye Git



JOHNSON&JOHNSON
Vision Care’in yeni kontak lensi 1-DAY ACUVUE® DEFINE®‘nın Türkiye lansmanı bugün Soho House İstanbul Hoteli’nde gerçekleştirildi.

Lansmanda tanıtılan ve gözlerin güzelliğini konforlu bir şekilde belirginleştirecek yepyeni bir kontak lens olan 1-DAY ACUVUE® DEFINE®’nın en önemli özelliği ise; gözlerin sağlığını riske etmeden, gözleri güzelleştirerek doğallık ile belirgin bir görünüm kazandırması.


Lansman toplantısının moderatörlüğünü üstlenen dizi ve sinema oyuncusu Ayşe TOLGA, geçmişten günümüze doğal güzelliğin önemini vurguladı.



Tüm göz renklerine uyum sağlayan ve günlük kullan-at olan bu lensler iki farklı tasarım halinde sunuluyor. NATURAL SPARKLE™ tasarımı gözlere pırıltı ve canlılık verirken NATURAL SHIMMER™ ise derinlik ve ışıltı katıyor.


Yanlarında kontak lens reçetelerini getiren basın mensubu ve blogger’lar da yeni ürün olan NATURAL SPARKLE™ ve NATURAL SHIMMER™ tasarımlarını denediler.

Aynı zamanda profesyonel bir makyöz tarafından isteğe bağlı olmak üzere; katılımcılara göz makyajı uyguladı.


Lansman sırasında söz alan JOHNSON&JOHNSON Vision Care Pazarlama Müdürü Başak ÖĞDEM 1-DAY ACUVUE® DEFINE®‘ın genel özelliklerini anlattığı sunumunda; “Yapılan araştırmalar, bazı kullanıcıların ekstra bakım ve doğal görünümlü belirgin gözlere sahip olma yönünde isteklerini olduğunu ortaya koyuyor… Johnson & Johnson Vision Care olarak 1-DAY ACUVUE® DEFINE® with LACREON® ile pazarda doğal güzellik alanında yepyeni bir kategori oluşturuyoruz. 1-DAY ACUVUE® DEFINE® Marka Kontak lensler, gözün rengini değiştirmez, hare ve gölgelerle gözlerin doğal güzelliğini belirginleştirir. Böylelikle kendi doğal güzellliğiniz daha da ortaya çıkar.”  ifadelerini kullandı.





Fotoğrafların orjinal boyutunu görmek için ''Haber ile ilgili tüm resimlere'' tıklabilirsiniz.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.